Mestarien liiga ke 24.11. klo 22:00

Liverpool - FC Porto

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Avaavatko Jürgen Kloppin lepuutukset iskusauman Liverpoolissa vierailevalle FC Portolle?

Liverpool ja FC Porto iskevät yhteen Mestarien liigassa lohkonsa kärkikamppailussa. Ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa portugalilaiset jäivät täysin englantilaismiehistön jyrän alle. Joukkue taistelee lohkon toisesta ja viimeisestä jatkopaikasta, mutta AC Milan ja Atlético Madrid hamuavat samaa. Erinomaisesti Mestarien liigassa esiintyneelle isännälle tarjotaan houkuttelevia kertoimia, koska se on jo varmistanut lohkovoittonsa.

Jürgen Kloppin luotsaama Liverpool pääsee paineettomassa tilassa kahdelle viimeiselle alkulohkokierroksella Mestarien liigassa. Joukkue on kerännyt neljässä otteluissaan täydet 12 pistettä ja varmistanut lohkovoittonsa. Toisena olevalla Portolla pisteitä on kasassa viisi kappaletta, mutta niskaan hengittää AC Milania vastaan keskiviikkona pelaava Atlético ainoastaan pisteen päässä. Toinen jatkopaikka on vielä täysin auki ja siihen on mahdollisuus jopa ainoastaan pisteen saaneella Milanilla.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä kyykytti vierasottelussaan Portoa syyskuun lopussa peräti 1–5-numeroin ja siinä kamppailussa voimasuhteet osoittautuivat melko hyvin tulostaululla. Anfieldillä Liverpool on tunnetusti kova luu, eikä se välttämättä ole helppo voitettava, vaikka suurempaa panosta ei olekaan. Kloppilla on kuitenkin mahdollisuus tarvittaessa hieman kierrättää ja lepuuttaa tähtikaartiaan, mikä saattaa näyttäytyä myös kamppailun kulussa jossain määrin.

Maalintekokilpailussa Portolla ei Liverpoolia vastaan ole mitään saumoja – se on nähty. Vierailija on kuitenkin osoittanut esimerkiksi AC Milania vastaan pelaamissaan otteluissa, että se pystyy vaikeissakin paikoissa puolustamaan kovalla tasolla ja iskemään tarvittavat maalit. Pelivalinnaksi nostetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan kaksi osumaa (alle 2,5 maalia).

Isäntien riveistä puuttuvat varmuudella hyökkääjät Harvey Elliott ja Roberto Firmino sekä keskikenttämies Curtis Jones ja puolustaja Joe Gomez. Todennäköisesti Klopp huilauttaa myös Diogo Jotaa, Naby Keitaa sekä James Milneriä ja Divock Origia, joista kaikilla on ollut viime aikoina loukkaantumisia. Kuten todettu, myös muut lepuutukset ovat mahdollisia. Tältä osastolta vieraille on tarjolla pientä etua, koska sen puolelta varmuudella poissa on ainoastaan Ivan Marcano.