su 03.12. klo 16:00

Liverpool - Fulham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leikitteleekö Liverpool seuraavan voiton lontoolaisvieraansa kustannuksella?

Valioliigan mestaruuskamppailuun tälle kaudelle palannut Liverpool kohtaa Anfieldilla Fulhamin sunnuntaina. Torstaina Jürgen Kloppin poppoo oli tositoimissa Eurooppa-liigassa, mutta lohkovaihe on ollut punapaidoille sellaista läpsyttelyä, etteivät rasitustasot hyvin toteutetun rotaation takia huitele vielä kovin korkealla.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 egen edestä kierrätysvapaita ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Marco Silvan luotsaama Fulham on kymmenen pistettä viivan päällä – tilanne Mökkiläisillä on siis aivan kelvollinen, jos sarjapaikan uusimista mietitään. Aleksandar Mitrovicin menettäminen kesällä oli kova kolaus, mutta nyt esimerkiksi Willianin johdolla on kunnostauduttu maalintekorintamalla. Ei Silvan ryhmä kuitenkaan ole niin hyvä ollut, että nousua ylempään keskikastiin olisi syytä odottaa.

Liverpool FC

@LFC
We return to @PremierLeague action tomorrow at our home ❤️


Poolilla on sunnuntaina poissa Andy Robertson, Thiago, Diogo Jota, Alisson ja Stefan Bajcetic. Caoimhín Kelleher on maalissa. Vierasjoukkue on sen sijaan matkassa ilman Issa Diopia, Rodrigo Munizia ja Adama Traoréa. João Palhinha palaa pelikieltonsa jäljiltä kehiin.

Liverpoolin meno on ollut viime viikot sen verran hurjaa, että eiköhän Fulhamkin joudu tässä tappion karvasta kalkkia nielemään. Hyökkäyspäässä Kloppin ryhmä on ollut Valioliigan vaarallisin, jos maaliodottamatilastoja tarkastellaan. Fulhamkin joutuu sellaiseen mankeliin, että jopa isolla tasoituksella kelpaa tässä Poolia sipaista!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Liverpool -2,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.