Valioliiga ke 03.05. klo 22:00

Liverpool - Fulham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Fulham kaipaa hyökkäyspään tähtiään! Selkäsauna uhkaa Anfieldilla!

Sunnuntaina Tottenhamin värikkäässä kohtaamisessa voittanut Liverpool saa keskiviikkona Anfieldille vieraaksi Fulhamin. Sunnuntain voiton myötä Pool nousi sarjataulukossa jo viidennelle sijalle, mutta taitaa käydä kuitenkin niin, ettei ylemmäs ole enää asiaa ilman Newcastlen tai Manchester Unitedin emämunauksia.

Fulham jää kauden päättyessä keskikastiin, mikä on Marco Silvalta ja koko joukkueelta huikea työnäyte. Mökkiläiset ovat profiloituneet vuosien saatossa hissijoukkueeksi, mutta ainakaan tulevana kesänä ei sarjataso vaihdu, kun säilyminen on jo matemaattisestikin varmaa. Nyt tullaankin pian siihen mielenkiintoiseen kauden vaiheeseen, jossa voi alkaa kyseenalaistamaan panoksetta pelaavien joukkueiden motivaatioita. Toki tässä vaiheessa Fulhamilla on vielä aivan minimaaliset mahdollisuudet ensi kaudeksi europeleihin.

Liverpool FC

@LFC
Scoring on his...
100th Reds appearance ✅
200th Reds appearance ✅
300th Reds appearance ✅

Marking each milestone in style. 🇪🇬👑


Roberto Firmino, Naby Keïta, Stefan Bajcetic ja Calvin Ramsay ovat sivussa Liverpoolilta. Vierailta taas Aleksandar Mitrovicin pelikielto jatkuu yhä ja lisäksi sairastuvalla ovat Andreas Pereira, Layvin Kurzawa ja Tim Ream.

Vaikka Liverpoolin puolustustyöskentely on ollut läpi kauden karmeaa seurattavaa, on nyt kuitenkin Jürgen Kloppin miehistö päässyt kelpo formiin. Etenkin hyökkäyspäässä meno on juuri nyt varsin hurjaa ja Fulham tuskin isäntien vyörytystä tulee koko ottelua millään kestämään. “Mitron” ja Pereiran poissaolot syövät huomattavan palan Mökkiläisten tulivoimasta.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.