Valioliiga to 10.02. klo 21:45

Liverpool - Leicester

Liverpoolilla on pian kaikki pelaajat jalkeilla! Jürgen Kloppin miehistön tilanne lupaa hyvää

Liverpool saa toisen afrikkalaistähtensä takaisin Leicester-kamppailuun ja joukkueen sairastupa on tyhjenemässä kokonaan. Jos torstaina ei tule uusia takaiskuja, joukkue pääsee pelaamaan parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan jo viikonloppuna. Vierailla on yhä merkittäviä ja pitkäkestoisia poissaoloja, minkä lisäksi sen pelaaminen viime viikonloppuna oli surkeaa.

Leicester hävisi viikonloppuna karmealla esityksellä paikallisottelussa Nottingham Forestia vastaan maalein 4–1, eikä se saanut missään vaiheessa ottelua luotua pelotetta isännille. On vaikeaa kuvitella, että tuon esityksen jälkeen Liverpool olisi jollakin tapaa horjutettavissa. Hyökkäyspäässä on odotettavissa todella kuivaa tekemistä myös Anfieldillä. Isäntä on vakuuttavassa neljän ottelun voitto- ja seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa kilpailullisissa otteluissa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Jürgen Kloppin kokoonpanotilanne on jo nyt lähellä täydellistä. Tämä lupailee todella hyvää kovan Mestarien liiga -neljännesvälierienkin osalta – avausottelu Interiä vastaan pelataan ensi viikon keskiviikkona. Alakerta on Leicester-kamppailuun täysin kunnossa ja myös pientä kolhua hiljattain saanut Jordan Henderson vaikuttaisi olevan pelikunnossa. Divock Origi palannee vihdoin kehiin, kuten myös Afrikan mestaruuskisoista palannut Mohamed Salah.

Liverpoolin ainoa poissaolija on AFCON-mestaruutta juhlinut Sadio Mane, joka palannee kehiin viikonlopuksi. Vierailla telakalla on edelleen paljon pelaajia, kun puolustajat Jonny Evans, Ryan Bertrand sekä suurella todennäköisyydellä myös Wesley Fofana ovat edelleen sivussa. Lisäksi Timothy Castagne puuttuu pelaajistosta maalitykin Jamie Vardyn tavoin. Niin ikään Senegalin historian ensimmäistä Afrikan mestaruutta voittamassa olleen Nampalys Mendyn paluu on mahdollisuuksien rajoissa.

Voitto vaikuttaisi Leicesterin asetelmista katsottuna maailman kahdeksannelta ihmeeltä, eikä repaleinen alakerta pärjää ehjän isännän käsittelyssä. Liverpoolilla on tässä loistava mahdollisuus jopa nollata Leicester, joka yllättäen joulukuun lopussa ryhmien edellisen kanssakäymisen kotonaan voitti. On huomionarvoista, että Liverpool ei ole hävinnyt kertaakaan kyseisen, melko surkuhupaisan tappion jälkeen. Pelivalinnaksi otetaan isäntien voitto nollapelillä – kerroin on kunnossa! Iske tästä panokset sisään Betivelle – saat samalla mahtavan 100% tervetulobonuksen ainoastaan nelinkertaisella kierrätyksellä.

10 euroa pelirahaa