Valioliiga su 05.03. klo 18:30

Liverpool - Manchester United

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tasainen 90-minuuttinen on Kloppille märkä päiväuni! Pyyhkiikö Manchester United lattiaa Liverpoolilla?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka lunastat 25€ ilmaisen vedon betsaamalla huippuvireiselle Manchester Unitedille.

Ailahteleva Liverpool saa sunnuntaina painajaismaisen vierailijan, kun käsittämättömässä vireessä porskuttava Manchester United saapuu Anfieldille. Edes loistavista tuloksista ei saa tällä hetkellä täyttä käsitystä, kuinka kova punaisten paholaisten retkue todellisuudessa on. Sairastuvalla on jokunen nimi, mutta edes se ei ole joukkuetta pysäyttänyt. Liverpoolin pelaajatilanne on edelleen jokseenkin haastava, tulokset kiertävät joukkuetta ja vaikea matsi on jälleen sunnuntaina tiedossa.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigan paras joukkue pelillisesti. Varmasti jonkun mielestä Marcus Rashford -hypetys tai koko joukkueen glorifiointi on ampunut yli. Itsekin on toki pakko myöntää, ettei välttämättä ole uskottavaa spekuloida Rashfordin voittavan lähivuosina Ballon d’Oria, kuten pahimmat hurjastelijat ovat maalailleet. Samaan hengenvetoon pitää kuitenkin todeta, ettei englannin kentiltä juuri nyt kovempaa tekijää yksittäisen joukkueen vetonaulana löydy.

Mitä tulee Erik ten Hagin joukkojen jatkuvaan ylistykseen, huippua tuskin on edes saavutettu vielä. Manchester United on ansainnut kehunsa. Joukkue pelaa yhtenäisesti, puolustaa laadukkaasti ja – mikä tärkeintä – saa aikaan tuloksia jatkuvasti. Futiksessa maalinteko on kaikki kaikessa. Jos pystyy illasta toiseen luomaan paikkoja kahden tai jopa kolmen osuman tekemiseen, voittaa kaikki matsit. Yksinkertaistettuna tilanne United-leirissä on tällä hetkellä juuri sellainen.

Manchester United

@ManUtd
7️⃣ goals in 7️⃣ games 🔥

February was another big month for @MarcusRashford 🌟

#MUFC

Liverpool puolestaan on kaikkea, mitä vierailija ei ole. Epävarmuus ja -tasaisuus ovat kuuluneet Jürgen Kloppin miehistön vakio-ominaisuuksiin tällä kaudella. Jälkimmäistä nähdään käytännössä aina myös ottelujen sisällä. Tasaisen 90-minuuttisen pelaaminen on Kloppille tätä nykyä lähinnä märkä päiväuni. Pari kelvollista suoritusta Valioliigassa ei menestykseen halajavassa joukkueessa riitä, vaan tulosta pitäisi pystyä tekemään jatkuvalla syötölllä – verratkaa vaikka Manchester Unitediin.

Isäntien riveistä puuttuvat ainakin Calvin Ramsay, Luis Díaz, Thiago, Joe Gomez ja todennäköisesti Naby Keita. Loukkaantumiset ovat vainonneet Liverpoolia läpi kauden, mutta niiden taakse meneminen on täysin turhaa. Katsokaa vaikka ten Hagin porukkaa – myös sillä on ollut läpi kauden puutteita loukkaantumisten takia, mutta peliesitykset tuntuvat vain paranevan paranemistaan. Sunnuntain osalta telakalla ovat ainakin Donny van de Beek, Christian Eriksen ja Anthony Martial.

Pelivalinta ei tähän otteluun voisi olla selkeämpi. Manchester Unitedin kausi käynnistyi kunnolla, kun se voitti elokuussa kotiottelussaan Liverpoolin upealla esityksellä maalein 2–1 ja sen jälkeen suunta on ollut vain ylöspäin. Kotijoukkue on tällä hetkellä kokonaisvaltaisesti niin paljon huonompi, että sen voittoon on mahdotonta uskoa. Manchester United voittaa (1X2)!

Betsaa Manchester Unitedille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Manchester United), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Manchester United” 25€ panoksella ja voit voittaa 72,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.