Valioliiga la 22.04. klo 17:00

Liverpool - Nottingham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Revolverien pauketta Anfieldin illassa! Nappaa maxiherkut lapulle!

Putoamiskamppailun syövereihin jälleen joutunut Nottingham Forest vierailee lauantaina Anfieldilla ja pisteet ovat tiukassa! Kotijoukkue Liverpool kylvetti maanantaina Leedsiä vieraissa peräti 1-6 ja Jürgen Kloppin suojateilla on edelleen agendalla europeleihin selviytyminen, joskin Mestarien liigan suhteen alkaa olla jo vaikeaa. Voi olla, että Tricky Trees saa kotijoukkueelta isän kädestä.

Kloppin ryhmän terveystilanne on lauantaina varsin kelvollinen, kun hyökkäyspään miehet ovat viimein kaikki kunnossa. Stefan Bajcetic, Calvin Ramsay ja Naby Keïta ovat lasaretissa. Forestilta Jack Colback on lauantaina vielä kuntotestissä, mutta Giulian Biancone, Chris Wood, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Gustavo Scarpa, Cheikhou Kouyaté, Omar Richards ja Dean Henderson eivät ole pelikunnossa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Liverpool FC

@LFC
Wait for it...🫵🫶


Nottingham teki kauden alla ja tammikuussa järkyttävän määrän pelaajahankintoja, mutta tämä muukalaislegioona ei ole hitsautunut yhteen toivotulla tavalla. Voikin olla, että kesällä joudutaan alennusmyyntihommiin. Nyt Forest on ilman voittoa kymmenessä viimeisessä Valioliigapelissä ja maaliodottamatkaan eivät kovin valoisaa kauden loppusuoraa lupaile.

Lauantaina homman nimi on se, että Pool vie ja vieraat vikisevät, vaikka toki on huomioitava Poolinkin puolustuspelaamisen olleen tällä kaudella hävyttömän huonoissa kantimissa. Otetaan kupongille overia hieman konservatiivisemmalla kertoimella, mutta kyllä tähän saa maxit silti tuupittua!