Mestarien liiga ti 04.10. klo 22:00

Liverpool - Rangers

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ei kai Liverpool sentään tätä ryssi? Viime kauden Eurooppa-liigan finalisti loikkaa raikkaalla jalalla Anfieldille!

Liverpool isännöi tiistaina Mestarien liigassa Rangersia, joka on osoittautunut odotetusti lohkon haastajaryhmäksi. Tasoltaan skotlantilaismiehistö on selvästi Napolia, Ajaxia sekä Jurgen Kloppin miehistöä heikompi. Vaikka Liverpool on painiskellut alkukaudella suurissa ongelmissa, pitäisi sen ottaa rutiininomaiset voitot Rangers-matseissa. Vieraiden sairastuvalta on kuitenkin tullut positiivisia uutsia. Ei kai Liverpool silti sentään Premiership-joukkueelle häviä?

Kloppilla ja kumppaneilla riitti varmasti hommia maaottelutauon aikana, sillä alkukausi on mennyt penkin alle. Ensimmäinen peli breikin jälkeen oli niin ikään yllättävän haastava, kun Brighton tuli Anfieldille höyryjunan lailla ja latoi taululle 0–2-lukemat alta aikayksikön. Liverpool nousi toisella puoliajalla hetkellisesti jopa 3–2-johtoon, mutta päästi lokkipaidat vielä lopussa tasoihin. Pelaajatilanne sentään on jo hieman paranemaan päin!

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Liverpoolilla on edelleen viisi tai kuusi poissaoloa, mutta jossain vaiheessa pelaajia puuttui jopa useita enemmän. Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita, Curtis Jones sekä Calvin Ramsay ovat varmuudella poissa. Andrew Robertson joutui jättämään Skotlannin maaottelut väliin tauolla, eikä vieläkään ole sataprosenttisessa kunnossa. Mies on kuitenkin palannut harjoituksiin ja lienee lähiaikoina ajankohtainen.

Liverpool FC

@LFC
The boss previewed tomorrow's #UCL match against Rangers 🗣

Toppariosastolla Ibrahima Konaté puolestaan saattaa olla kehissä jo Rangersia vastaan – ainakin vaihdossa. Alakerran tilanne oli jossain vaiheessa melko karu, kun Joe Gomez ja Nathaniel Phillips pääsivät avaamaan matseja. Joel Matip sekä Virgil van Dijk ovat sentään tällä hetkellä täysin pelikunnossa. Kun Robertson vielä palaa kehiin, on puolustuslinja jälleen parhaimmillaan.

Rangers saa niin ikään alakertaansa mielekkään vahvistuksen tulevassa ottelussa, kun Ben Davies on pitkästä aikaa pelikunnossa. Paljon loukkaantumisista alkukaudella kärsinyt toppari palannee Anfieldillä avaukseen pelattuaan viikonloppuna vain 45-minuuttisen 0–4-vierasvoitossa Heartsia vastaan. James Sands puolestaan puuttuu joukkueesta napattuaan punaisen kortin kahden keltaisen vastaavan kautta Napolia vastaan edellisellä kierroksella. Alakerrassa John Soutter jatkaa niin ikään sivussa, mikä korostaa Daviesin merkitystä. Hyökkääjä Tom Lawrence jatkaa loukkaantuneiden listalla muiden pitkäaikaisten parantelijoiden tavoin.

Liverpoolin sekava alkukausi saa varmasti pohtimaan vieraiden mahdollisuuksia monella suunnalla. Faktaa on kuitenkin, ettei Rangers-kokoonpano kestä minkään valtakunnan vertailua Valioliiga-komeettaan. Glasgowlaisjoukkueen alku Mestarien liigassa on ollut odotettu, mutta jäinen – Ajax löylytti Giovanni van Bronckhorstin miehistöä avauskierroksella peräti numeroin 4–0 ja Napoli haki toisella rundilla selvän 0–3-vierasvoiton Ibrox Stadiumilta. On vaikeaa uskoa, että vieraiden maalitili aukeaa vieläkään, mutta toisaalta Liverpoolillekaan ei ole helppoa iltaa tulossa.

Isäntä saanee melko totaalisen pallonhallinnan, mutta murskanumerot eivät tässä väännössä ole itsestäänselvyys. Edellisessä kotikamppailussaan Mestarien liigassa Kloppin miehistö venyi vain niukasti 2–1-voittoon Ajaxia vastaan. Tällä kertaa ero joukkueiden välillä on suurempi, mutta murskajaisiin on isäntien näyttöjen myötä vaikeaa uskoa. Pelivalinnaksi otetaan maltillisella panostuksella alle 2,5 maalia.

Rangers Football Club

@RangersFC
🎙️ Giovanni van Bronckhorst has arrived to speak to the media ahead of tomorrow's @ChampionsLeague match at Anfield | #UCL

📲 Updates to follow...