Mestarien liiga la 28.05. klo 22:00

Liverpool - Real Madrid

Ohhoh, mikä kerroin! Juhliiko Real Madrid Pariisissa?

Mestarien liiga on kliimaksia vaille paketoitu! Pariisin loppuottelussa kohtaavat Liverpool ja Real Madrid. Jürgen Kloppin suojatit olivat arvontojen suhteen onnekkaampia, sillä poikkiteloin punapaitojen edelle asettuivat Inter, Benfica sekä Villarreal. Real sen sijaan urakoi uskomattomien käänteiden jälkeen PSG:n, Chelsean ja Manchester Cityn laulukuoroon.

Lauantain loppuotteluun Liverpool lähtee suosikkina – perustasonsa puolesta Real Madridia ollaan kieltämättä hieman edellä ja Poolin hyperaktiivinen pelitapa on hankala biitattava. Kloppilla on kuitenkin jonkin verran loukkaantumishuolia, joita ei kannata ottelun ennakkopureksinnoissa sivuuttaa. Thiago tuskin kykenee pelaamaan ja lisäksi Mohamed Salahilla ja Virgil Van Dijkilla on alla vaivoja. Divock Origi ei pelaa missään tapauksessa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Mitäpä sen sijaan Real Madridista voi enää tarinoida? Alla on kolme uskomatonta otteluparia, joissa kaikissa tilanne näytti pitkään karmealta. Carlo Ancelottin ryhmä pusersi kuitenkin kaikissa kolmessa väkisin rinnalle ja ohi. Los Blancosin henkinen kapasiteetti on jotain, mitä ei voi järjellä selittää. Tällä seuralla ei ole myöskään tapana hävitä finaaleita. Lisäksi näyttää siltä, että Pariisiin päästään terveellä rosterilla, joskin David Alaba ja Gareth Bale eivät välttämättä ole 100-prosenttisessa kunnossa.

Ancelottin ryhmä pääsee loppuotteluun paremmasta lepotilanteesta, sillä Realin viimeinen liigapeli pelattiin jo menneenä perjantaina ja mestaruus oli lisäksi paketoitu jo hyvissä ajoin. Tilanne salli Ancelottille tasapainottelun levon ja pelituntuman ylläpidon välillä. Liverpool oli vielä Valioliigan mestaruustaistossa aina sunnuntaihin asti, joten fokus siirtyy vasta nyt täysimittaisena Pariisiin.


Vedetään jo hyvissä ajoin lapulle Real Madridin mestaruutta. Liverpool on joukkueista absoluuttisella tasolla parempi, mutta nyt on spesiaalimatsi kyseessä. Tavallisen jalkapallo-ottelun lainalaisuudet eivät päde tällä kertaa. Kerroin on Realin lopulliselle voitolle suoranaista lahja-kategoriaa ja romahdus on vääjäämätön. Nopeat syövät hitaat, joten siirry tästä BetTargetille ja nappaa hirmuvaluet talteen! Muualta saa kirjoitushetkellä 2,45-tasoa, joten tämä on no-brainer!

Näin hyödyt tästä tipsistä maksimaalisesti:

  1. Siirry tästä BetTargetille.
  2. Rekisteröidy, tee talletus ja pelaa vähintään 15 € Realin lopulliselle voitolle
  3. Kun ehdot täyttävä veto on asetettu, saat 10 € ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia!
10 euroa pelirahaa