Valioliiga la 12.11. klo 17:00

Liverpool - Southampton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Totals-linjat vinksallaan! Pitääkö Southampton Liverpoolin aisoissa Anfieldilla?

MM-kisat ovat ovella ja Valioliigassa vedellään tänä viikonloppuna viimeisiä ennen kisataukoa. Tällä viikolla valmentajaa vaihtanut Southampton vierailee lauantaina Anfieldilla. Nähdäänkö new manager bounce vai tuleeko Pyhimyksille kylmää kyytiä? Uhmapelaajien lapulta löytyy maalimääräveto!

Southampton kenki Ralph Hasenhüttlin ulos surkean syksyn seurauksena ja tilalle tuli ensimmäiseen Valioliigapestiinsä Luton Townista Nathan Jones. Jones suosi Lutonissa lähinnä 3-4-3:a ja 3-5-2:a ja ei olisi suuri yllätys, jos Anfieldilla otettaisiin kolmen topparin muoto käyttöön. Southamptonin on pelattava lauantaina varsin konservatiivisesti.

Southampton FC

@SouthamptonFC
Welcome to #SaintsFC 😇

Nathan Jones has been appointed Men’s First Team Manager, signing a contract until 2026:


Luis Díaz, Arthur ja Diogo Jota jatkavat sairastuvan puolella kotijoukkueelta. James Milner, Joël Matip ja Naby Keïta eivät välttämättä ole myöskään pelikunnossa – Milnerin kohdalla näyttää kaikkein lupaavimmalta. Southampton joutuu matsiin ilman Kyle Walker-Petersiä, Tino Livramentoa ja Juan Lariosia.

Liverpool on ollut kuluvalla kaudella varsin kinkkinen analysoitava. Peliesityksissä ei varsinaisesti ole ollut koko kaudella kovin hyvää jatkuvuutta ja loistavia matseja on seurannut moneen otteeseen surkea esitys. Loukkaantumiset ovat tietysti vaivanneet Jürgen Kloppin suojatteja välillä kohtuuttomasti.

Liverpool FC

@LFC
What a strike, @_fabinhotavares ✨

A big win against Manchester City #OnThisDay in 2019 ⏪


Lauantaille povaillaan kertoimiin nähden pienimaalista matsia. Linja on peräti 3,5 ja tähän kelpaa täräyttää underia. Southampton pyrkii lauantaina ennen kaikkea luutimaan tiiviisti omassa päässä ja sen pitäisi siihen myös kyetä kelvollisesti. Pisteille asti tämäkään tuskin riittää, sillä vieraiden hyökkäysarsenaali on Valioliigan kehnoimpia.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle alle 3,5 maalia kertoimella 1,80.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,80 🤘