Valioliiga la 07.05. klo 21:45

Liverpool - Tottenham

Tämä ero on valitettavan selvä! Murskaako Liverpool Mestarien liiga -huumansa keskellä Tottenhamin?

Artikkelin lopussa kerrotaan kuinka voit lunastaa jopa 100 euron edestä kierrätysvapaata herkkua!

Liverpool sai kuluvalla viikolla vain lisää vettä myllyynsä, kun se pudotti älyttömän toisen puoliaikansa ansiosta Villarrealin Mestarien liigassa ja eteni finaaliin. Joukkueen pitäisi olla parhaassa mahdollisessa kunnossa, kun se pelaa tärkeistä pisteistä Valioliigassa. Manchester Cityn tarvitsee kärsiä vain yksi pistemenetys, niin kaikki olisi merseysidelaisten omissa käsissä mestaruuden kannalta. Tottenham on ailahdellut viime viikkoina, eikä sen pelaajatilanne ei ole yhtä hyvä suhteessa isäntiin ja valitettavasti joukkueiden välinen kuilu on tällä hetkellä juuri niin suuri kuin kertoimista voi päätellä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Roberto Firmino on todennäköisesti jo lauantaina kunnossa ainakin kokoonpanoon, mikä tarkoittaa, että Jürgen Kloppilla on kokoonpanonsa käytössä koko komeudessaan. Tällä viikolla joukkue haki lisänostetta voittamalla Mestarien liigassa Villarrealin vieraskentällä 2–3. Avausjakson jälkeen joukkue oli kahdella osumalla tappiolla, mutta latoi hurjalla kakkospuolikkaalla peräti kolme maalia ja eteni finaaliin yhteismaalein 5–2. Mistäpä voisi saada parempaa nostetta Valioliigan mestaruustaisteluun? Eipä tule mieleen.

Tottenham voitti viime viikonloppuna Leicesterin, mutta joukkue on kärsinyt jatkuvasti kyseenalaisia pistemenetyksiä. Antonio Conte on saanut kauden mittaan muutamia asioita toisteisesti järkeviksi, mutta edelleen hyvän ja huonon ottelun ero on käsittämätön. Tottenham voi yhtenä iltana voittaa Manchester Cityn ja seuraavana hävitä Norwichille – ehkäpä tämä vertaus kertoo riittävästi. Pitkään sivussa olleiden Oliver Skippin sekä Japhet Tangangan lisäksi sairastuvalla jatkavat vierailla puolustajat Sergio Reguilon ja Matt Doherty, jotka ovat olleet niissä paremmissa esityksissä usein merkittäviä palasia.

Manchester City putosi Mestarien liigasta, eikä sen mieliala varmasti ole paras mahdollinen, vaikka pöydällä onkin edelleen Valioliiga-mestaruus. Tuleva viikonloppu saattaa hyvin olla Kloppin miehistölle iskun paikka. Kuilu Liverpoolin ja Pohjois-Lontoon ylpeyden välillä on tällä hetkellä niin iso, että on jopa hieman ihmeteltävä, miten isännän vähintään kahden maalin voitolla (Liverpool -1,5) saadaan näinkin hyvä kerroin. Tätähän kelpaa napata lapulle reilulla panostuksella!

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon Liverpoolin avulla:

  1. Siirry MrGreenille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus (rekkausta ei tarvita) ja iske talletussummasi kokoinen veto Liverpool -1,5:lle.
  3. Kun vetosi ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa