Valioliiga la 02.04. klo 14:30

Liverpool - Watford

Liverpool palaa maaottelutauolta kiireellisenä! Saavatko vierailijan piristyneet esitykset jatkoa?

Liverpool palaa maaottelutauolta lauantain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa ja maaottelutauko verottanee vielä hieman kokoonpanoa. Lisäksi ensi viikolla jatkuu Mestarien liiga, joten senkin vuoksi peluutus nostetaan isosti pöydälle. Watford ei kummoinen testi ole, mutta se sai ennen taukoa hyviä onnistumisia ensimmäistä kertaa valmentajavaihdoksensa jälkeen. Vierailla ei ole ensimmäistäkään pelaajaa sivussa.

Watford vierailee Anfieldillä tiettävästi parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan. Maajoukkue-edustuksilla olleet pelaajat, kuten Imran Louza sekä Emmanuel Dennis ovat tiettävästi ehtineet sopivasti joukkueen matkaan. Liverpoolilla niin ikään Afrikassa karsintoja tauon aikana pelasivat hyökkääjätähdet Mohamed Salah sekä Sadio Mané, joiden kuormitusta mietitään taatusti tulevaa Mestarien liigan puolivälierää ajatellen.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Muitakaan toipilaita tuskin lähdetään riskeeraamaan. James Milner on kärsinyt koronaviruksesta, Trent Alexander-Arnold pienestä loukkaantumisesta. Naby Keita puolestaan ei Jürgen Kloppin mukaan pystynyt harjoittelemaan ainakaan torstaina. Nähtäväksi jää, millaisella miehistöllä Liverpool otteluun lähtee, mutta murskajaisiin ei ole uskomista.

Watford sai ennen taukoa henkeä päälle ja viimeisimmässä ottelussaan joukkue haki todella suuret vieraspisteet Southamptonista 1–2-voitollaan. Erinomaiseen vireeseen on viime aikoina päässyt kolumbialaishyökkääjä Cucho, joka on latonut komeasti kolmessa viimeisimmässä ottelussa yhtä monta osumaa.

Pelivalinnaksi tulevassa kamppailussa otetaan, että maaleja syntyy korkeintaan kaksi (alle 2,5). Liverpool dominoinee vahvasti, mutta vieraiden piristynyt ilme lupailee hyvää. Tasoero on toki valtava, mutta Mestarien liiga -kiireidenkin painaessa päälle ja muut peluutukselliset kysymysmerkit huomioituna mihinkään teurastukseen ei uskota. Rutiinivoitto isännille on tässä matsissa melko todennäköinen lopputulema, joten vähämaalisuus toimii mainiosti peliideana.

10 euroa pelirahaa