Valioliiga ke 19.10. klo 21:30

Liverpool - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pool palaa geimiin mukaan – ja uudelleensyntynyt maaliniekka saa betsin!

Pool palautti itsensä sunnuntaina jälleen relevantiksi tekijäksi Valioliigassa, kun se kaatoi hienon suorituksen jälkeen Manchester Cityn. Ottelu ratkesi kuitenkin João Cancelon kardinaalimunaukseen – tosin Mohamed Salahin muuvi oli tilanteessa uskomaton. Jalkapallo on tulosurheilua, ja viime viikon voitot helpottivat kannattajien mieltä paljon – varmasti joukkueenkin. Aktinsa kasaan saanut West Ham on hyvin mielenkiintoinen vastus Poolille heti viikolla suuren voiton jälkeen.

Tunteet kuumenivat sunnuntain pelissä, ja Jürgen Klopp sai passituksen pukukoppiin ennen aikojaan. Loukkaantumisia Poolilla on riittänyt, ja keskiviikon otteluun on puolisenkymmentä varmaa poissaolijaa. Lisäksi Diogo Jota satutti itseään, ja on vähintäänkin epävarma tapaus keskiviikkona. Salah alkaa vertyä vaikean alkusyksyn jälkeen ja ilmassa on muutenkin positiivisia signaaleja. Ison matsin jälkeen viikkomatsi Hammersia vastaan ei ole kuitenkaan automaattisesti helppo tapaus.

VOITA 30€ ESPANJALLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja kohtaa Marokon matkalla kahdeksan parhaan joukkoon. Nyt saat Espanjan voitolle jättikertoimen!

Kerroin oli 1,60 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

David Moyesin suojatit joutuivat tyytymään viikonloppuna tasapeliin Southamptonia vastaan huolimatta siitä, että olivat parempi joukkue. Tätä ennen otettiin täydet pisteet Fulhamilta ja Wolvesilta, joten kauteen satsannut Hammers on menossa oikeaan suuntaan. Sairastuvalta on palaamassa useampikin peluri aivan näillä näppäimillä, mutta poissaolotilanne näyttää ainakin vielä melko samanlaiselta. Kurt Zoumalle tämä matsi taitaa tulla liian pian.

Vetoihin otetaan syönnillään olevan Salahin maalintekoa ottelussa. Cityä vastaan mies osoitti, että homma sujuu. Toki maalintekijäpotentiaalia on muillakin, mutta sunnuntaina nähtiin, että esimerkiksi Darwin Núñezilla on vielä kasvamista näihin kekkereihin. Veto viimeistelee ottelunautinnon ja mikä parasta, Galaksinolta saat betsin kylkeen vielä ilmaisvedon alla olevilla ohjeilla!

Näin teet tällä vedolla 48,75€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Salahjin maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Salah tekee maalin” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 48,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.