ke 20.12. klo 22:00

Liverpool - West Ham

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalimäärälinjat vinksallaan! Jäädäänkö keskiviikkona Anfieldilla maksimissaan kolmeen osumaan?

Liverpool isännöi Anfieldilla West Hamia EFL Cupin puolivälierässä. Jürgen Kloppin suojatit ovat olleet läpi syksyn oivassa formissa ja keskiviikkoon punapaidat lähtevät selkeänä ennakkosuosikkina. West Ham nousi viikonloppuna Valioliigassa kahdeksanneksi, mutta peliesityksissä on yhä selkeästi parantamisen varaa. Hoitaako Pool homman himaan rutiinilla?

*Huntilla ilmaisvetoja! Katso tipsin lopusta, miten nämä saa lunastettua!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kloppin ryhmä menetti viikonloppuna kärkipaikan Arsenalin haltuun, kun sunnuntaina ei kyetty rikkomaan kuparista surkeaa Manchester Unitedia vastaan. Tulevana viikonloppuna on mahdollisuus ottaa vahinko takaisin ja napata kärkipaikka takaisin Tykkimiehiltä – luvassa on nimittäin keskinäinen peli Anfieldilla!

Liverpool FC

@LFC
🗓 20.12.23 - West Ham
🗓 23.12.23 - Arsenal

Anfield awaits twice this week ✊🔴


Hienoista rotaatiota on miltei varmasti luvassa molemmilta valmentajilta keskiviikkona. Poolilta on sivussa Joël Matip, Thiago, Andy Robertson, Ryan Gravenberch, Diogo Jota ja Stefan Bajcetic. Alexis Mac Allister on iso kyssäri. Hammersilta on sivussa ainoastaan Michail Antonio, joten West Hamin rosteritilanne on erinomainen.

Lapulle lähtee keskiviikon koitokseen pienimaalisuutta, kun totals-linja on korkealla. West Ham on puolustanut nyt viimeisimmissä peleissään mallikkaasti ja kun ottelutahti on kova, joudutaan pelin temposta hieman nipistämään. Pool on luonut tietysti paljon maalipaikkoja, mutta palloa on silti vaikea saada sisään, kun piikissä räiskitään nallipyssyillä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 3,5 maalia” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.