Valioliiga ke 01.03. klo 22:00

Liverpool - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö Liverpoolilta seuraava “disasterclass” puolustuspäässä? Wolves on valmis kurittamaan Anfieldilla kotijoukkuetta!

Mihin tiesi käy Liverpool? Mestarien liigassa Real Madridilta tuli tukkaan 2-5 ja viikonloppuna Crystal Palacen vieraana jäätiin 0-0-tasatulokseen. Kauden viimeiset kuukaudet näyttävät synkiltä, kun Mestarien liiga uhkaa ensi kauden osalta etenkin näillä esityksillä jäädä haaveeksi ja cup-kilpailuissa on yhtä peliä vaille pelit pelattu. Keskiviikkona vastassa on Anfieldilla Wolves.

Calvin Ramsay, Thiago, Luis Díaz ja Joe Gomez ovat keskiviikkona varmuudella sivussa Jürgen Kloppin miehistöstä. Arthur on jälleen pelikunnossa, mutta Valioliigaotteluun ei ole vielä riittävästi pelituntumaa alla. Darwin Núñez ja Ibrahima Konaté eivät ole pitkään poissa, mutta keskiviikko voi tulla vielä liian aikaisin. Wolvesin riveistä puuttuu Sasa Kalajdzic, Chiquinho, Matheus Cunha ja Hwang Hee-chan. Boubacar Traorékin on todennäköisesti sivussa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Wolves

@Wolves
Pablo off the mark 🔥


Julen Lopetegui on saanut kammettua Wolvesin kolme pistettä putoamisviivan päälle, kiitos muun muassa muutama viikko sitten pelatun Liverpool-ottelun Molineuxilla – peli oli Wolvesin näytöstä 3-0-lukemin. Pari keskinäistä on alla myös FA Cupin puolelta ja nämä ottelut päättyivät tasan ja Liverpoolin voittoon.

Pelataan keskiviikolle jälleen molempien joukkueiden maalintekoa, vaikka edellisellä yrittämällä vetokuponki lensi roskikseen. Wolves on kaikissa keskinäisissä saanut luotua hyviä maalipaikkoja eikä Poolin puolustamisessa ole vieläkään päätä eikä häntää. Kloppin suojatit todennäköisesti vääntävät vaikka väkisin yhden osuman kotiyleisön edessä.