su 19.05. klo 18:00

Liverpool - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö Jürgen Kloppin jäähyväispelissä hurjat maalijuhlat?

Valioliigassa viedään sunnuntaina viimeisiä ja vedonlyönnillisesti haasteita tuovat lukuisat panoksettomat ottelut. Liverpool isännöi yhdessä näistä Wolvesia Anfieldilla. Ottelu onkin mielenkiintoinen lähinnä sen takia, että Jürgen Klopp on viimeistä kertaa Liverpoolin penkin päässä ja haikeat jäähyväiset ovat siis edessä.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit pelata molempien joukkueiden maalintekoa ilman riskiä tappiosta!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Liverpoolin mestaruusjahti kaatui tällä sesongilla lopulta melko surkeaan puolustuspelaamiseen. Paketti on levinnyt melko huolella kauden päätösmetreillä ja nytkin on useampi ottelu takana, joissa omissa on kolissut vähintään kahdesti. Parhaimmillaan Pool on ollut kuitenkin sarjan paras hyökkäyskone, joten ei kaudesta tarvitse jäädä kaikilta osin kuitenkaan karvas maku.

Liverpool FC

@LFC
Forever a Red ❤️


Wolvesilla panoksettomuus on näkynyt jo selkeästi otteissa, kun viimeisestä viidestä matsista on hävitty neljä. Kahteen viimeiseen otteluun on päästetty yhteensä kahdeksan osumaa – viisi näistä tuli tosin Manchester Cityn vieraana. Gary O’Neilille on nostettava joka tapauksessa hattua, sillä mies peri syksyllä varsin sekavan projektin eikä putoaminen kuitenkaan missään vaiheessa ole kunnolla ollut uhkakuvana.

Kauden päätöspelissä Poolilla on varmasti sivussa ainoastaan Joël Matip. Andy Robertson ja Diogo Jota kuntoutuvat näillä näkymin ja Thiagollakin on pieni sauma kokoonpanoon! Craig Dawson ja Leon Chiwone puuttuvat vierailta ja Pablo Sarabia on kysymysmerkki. Pedro Neto kuntoutuu mukaan kokoonpanoon.

Vierasjoukkueen puolelta löytyy valueta, mutta Wolvesin kykyyn torjua Poolin lähentelyt ei toisaalta löydy paljoakaan luottoa ja vieraiden nuotta voi venyä useampaan otteeseen. Parhaiten maistuu tästä johdosta molempien joukkueiden maalinteko! Wolvesilla on hyökkäyspään tenorit pelikunnossa ja tontteja pitäisi kyllä riittää vieraillekin maaliin tai pariin.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Molemmat joukkueet tekevät maalin ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.