Lentopalloliiga ma 20.11. klo 18:30

Loimu - Hurmos

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Isännillä on tuore näyttö huippukunnosta – tämä ratkaisee vetopäätöksen!

Lentopallon Mestaruussarjaa on pelattu sangen epätasaiseen tahtiin: joukkueiden pelimäärät vaihtelevat tällä hetkellä viiden ja kymmenen välillä. Maanantain ainoassa ottelussa kotijoukkue Raision Loimu on kerennyt näyttämään taitojaan kuudessa ottelussa, kun vieraileva Karelian Hurmos on ehtinyt pelata kahdeksan matsia. Pelimäärä huomioon ottaen Loimun pitäisi olla sarjataulukossa tuntuvasti korkeammalla kuin seitsemännellä sijalla. Hurmos on sen sijaan siellä missä kuuluukin viimeistä edellisenä.

Ilmaisvetojen viuhka on ulottuvillasi! Lue lisää vihjeen lopusta!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TĂ„STĂ„

Viikko sitten Loimu teki kovan tempun, ja haki vierasvoiton VaLePasta. Henkisestä lujuudesta kertoo, että VaLePa meni erissä jo 2-0 johtoon. Syöttöpelinsä kuntoon saaneet raisiolaiset tikistivät loput erät nimiinsä, ja voittoa voi pitää ansaittuna. Loimu oli kova luu jo viime kaudella, jolloin loppuotteluun pääseminen jäi aivan hilkulle. Kari Raatikaisen suojateilta voi odottaa hyvää kautta myös tällä kertaa.

Myös Hurmoksella on voitto alla – karjalaiset nousivat kahden erän takaa voittoon vaikeuksissa piehtaroivasta Savo Volleysta. Erityisesti hakkuri Isaias Sanchez osoitti arvonsa joukkueelle. Hurmokselle ei tälle kaudelle luvattu ihmeitä, sillä joukkue saatiin kasaan melko myöhään. Jonkunlaista eloa toiminnassa alkaa kuitenkin olla, sillä joukkue ei ennakoista poiketen ole sarjan huonoin porukka.

Loimu on joukkueista laadukkaampi, ja viime ottelusta rohkaistuneena läimitään vetoa sisään suorasta 3-0 kotivoitosta. XLBet on tässä hienosti nokalla, ja tarjoaa jälleen kerran kilpailukykyisen kertoimen. Uudet asiakkaat pääsevät nautiskelemaan kunnon ilmaisvetoputkesta!

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Loimu 3-0 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.