pe 27.03. klo 14:00

DragonX - T1

T1 ja DragonX taistelevat kriittisistä pisteistä

Perjantaina jatketaan Korean ammattilaissarjaa LCK:ta League of Legendsin puolella, kun taukon on vihdoin ohi ja pelit rullaavat tavallista nopeammin, kun sarja pyrkii kirimään kiinni aikataulua. Päivän päättävässä ottelussa pääsee irti DragonX, joka kohtaa T1:n. Ottelu alkaa 14:00 ja se on LCK:n tyyliin paras kolmesta (BO3).

DragonX sukelsi edellisessä ottelussaan ja kärsi nöyryyttävän 1-2 tappion Hanwhalle, kun joukkue heitti johtoasemansa molemmissa tappioon johtaneissa peleissä 1-2 päättyneessä sarjassa. Varsinkin Chovyltä nähtiin todella harvinainen sarja, kun hän tilttasi täydellisesti kesken ottelun ja teleporttasi kahdesti peräkkäin suoraan keskelle kuolemaa ja joukkueen merkittävä johto kääntyi tappioksi näiden kahden yksittäisen teleportin seurauksena.

Vastustaja T1 on pelannut vasta yhden pelin, kun se tyylitteli 2-0 voiton häntäpään joukkuetta APK Princeä vastaan. T1 oli jo pahasti tappioasemassa toisesa pelissä, mutta joukkueen suuren yleisön suosikki ja midi-pelaaja Faker osoitti, miksi hänet kannattaa noteeraa keskusteluissa LCK:n parhaasta midi-pelaajasta. kun hän käänsi pelin Azirillaan ja teki järkyttävät 40,3 prosenttia koko joukkueensa vahingosta pelissä. T1:n suurimpia vahvuuksia on, että joukkue pystyy ostamaan aikaa farmata tarvitut itemit ennen pickien hakemista vastustajan karttapuoliskolta. Faker viihtyy todella hyvin Azirin ja Rumblen kanssa, jotka ovat molemmat vielä ainakin muutaman päivä metapickejä, ja ei olisi yllätys mikäli Azir päätyisi myös perjantaina Fakerin käsiin.

Molemmat joukkueet tarvitsevat perjantain kohtaamisesta voiton, kun Gen.G kasvatti jälleen johtoaan kärkipaikalla, ja panos tulee näkymään varsinkin ensimmäisessä pelissä, kun kumpikaan joukkueista ei halua lahjoittaa parin tapon johtoa alkupelissä, vaan junglerit tulevat todennäköisesti wardaamaan reittinsä ja tradeemaan esim. heraldin drakeen tappelun sijaan. Pelivalintana lapulle otetaan ensimmäisen pelin tappojen underia. Tämän lisäksi sivukohteeksi poimitaan, että sarjassa pelataan yli 2,5 peliä, koska kärkijoukkeiden voittoprosentin osalta draftijärjestys ja kartan puoli vaikuttavat tavallista enemmän, jolloin molemmat saavat kertaallen puoliedun sarjassa ennen ratkaisevaa kolmatta peliä.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>