to 26.03. klo 14:00

Gen.G - DAMWON Gaming

Gen.G vahvistelee asemiaan

Torstaina jatketaan Korean ammattilaissarjaa LCK:ta League of Legendsin puolella, kun taukon on vihdoin ohi ja pelit rullaavat tavallista nopeammin, kun sarja pyrkii kirimään kiinni aikataulua. Päivän päättävässä ottelussa pääsee irti Gen.G, joka kohtaa Damwonin. Ottelu alkaa 14:00 ja se on LCK:n tyyliin paras kolmesta (BO3).

Gen.G on tällä hetkellä dominoivassa asemassa LCK:ssa, kun joukkue onnistui ennen taukoa voittamaan sekä DragonX:n että Afreecan. DragonX:n kärsittyä tappion keskiviikkona on Gen.G:llä oivallinen sauma vankistaa johtoaan entisestään, kun se kohtaa keskiviikkona katkeran 1-2 tappion kärsineen Damwonin. Gen.G:n ehdoton vahvuus keväällä on ollut kurinalainen objektien pelaaminen. Joukkueella on on ylivoimaisesti vähiten kuolemia, koska se priorisoi kullan kartalla tappojen yli. Pelaajat tiedostavat oman draftinsa vahvuudet, ja joukkue tradee mieluummin torneja kuin yrittä tapella omasta tornistaan riskeeraten johtonsa / lahjottaen johdon vastustajalle tasatilanteessa.

Vastustaja Damwon ei ole ollut yhtä vakuuttava, vaan joukkueen peli kaatui kahdessa pelissä kolmesta samaan match-uppiin, kun Nuclearin Kai’Sa tuli täysin tuhotuksia vastustajan Kalistan toimesta. DAMWON jäi molemmissa peleissä niin pahasti jälkeen bot-lanen hävittyä, että joukkueella ei ollut missään vaiheessa mahdollisuutta kiriä tasoihin tai ohi. Onkin varsinainen ihme, jos joukkue pakottaa Nuclearille samaa draftia Gen.G:tä vastaan. Joukkue on ylipäätänkin pakotettu muuttamaan pelityyliään, koska joukkue ei tule voittamaan ottelua pakottamalla tappeluita, koska Gen.G osaa väistää ilman visiota tapahtuvat haastot.

Lapulle poimitaan Gen.G:n ottelusarjan tasoitusta, kun joukkueella on optimaalinen sauma varmistella kevätkauden voittoa, kun kovimmat haastajat takana haparoivat onlinessa. Joukkueen pelaajat ovat rutinoituneita soloquen grindaajia ja varsinkin Ruler ja Clid grindaavat ladderia vapaa-ajallaan todella paljon, joten onlinessa pelaaminen ei tuo muutosta joukkueen pelaamiseen.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>