ke 25.03. klo 14:00

Hanwha Life Esports - DragonX

DragonX vahvoilla paluussa

League of Legendsin osalta keskiviikko on täynnä hyvä uutisia, kun E-Korean oma ammattilaissarja LCK tekee paluun koronan aiheuttamalta tauolta. Viihdettä on luvassa kolmen ottelun verran, kun pelit ajoittuvat samalle aikavälille LPL:n pelien kanssa. Päivän päättävässä ottelussa toisensa kohtaavat Hanwha Life Esports ja DragonX, kun joukkueet päättävät paluupäivän ottelut päivästä Suomen aikaa. Ottelu alkaa 13:00 ja se on LCK:n tyyliin paras kolmesta (BO3).

Hanwhan kevät on ollut mollivoittoinen, kun ainoa voitto edelliseen viiteen kierrokseen on Griffinistä, joka on vain varjo siitä joukkueesta, joka nousi aikoinaan LCK:n ja dominoi heti debyyttikaudella. Joukkueen kokoonpano altavastaajana suuressa osassa match-uppeja, ja joukkueen early-game on ollut brutaalia katsottavaa. Tämän johdosta joukkueen Drake (38.2%) ja Herald (43,2%) prosentit ovat karua luettavaa.

Vastustaja DragonX jahtaa Gen.G:n piikkipaikkaa tiukasti T1:n kanssa, ja joukkueelle olisi ensiarovisen tärkeää ottaa 2-0 voitto selkeästi heikommasta vastuksesta, kun Gen.G:n voittosuhde on jo viisiä peliä parempi kuin kovimmilla haastajilla. Chovy ja Deft ovat grindanneet kovaa tahtia onlinessa soloqueta tauon aikana, ja joukkueella on hyvä tuntuma tämän hetkiseen patchiin. Joukkue on selkeästi edellä Hanwhaa, kun esimerkiksi sen early-gamen tilastot ovat täysin päinvastaista luettavaa. Lisäksi Chovyn heropooli on todella laaja ja hän on pelannut tähän mennessä peräti 13 eri sankaria kevätkaudella.

Lapulle poimitaan DragonX:n ottelusarjan tasoitusta, joukkue on merkittävästi parempi kuin vastustajansa ja lisäksi johtuen Gen.G:n vireestä myös sen tarvitsee pitää yllä 2-0 voittojen putkea pystyäkseen haastamaan LCK:n piikkipaikasta.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>