pe 27.03. klo 08:00

Hanwha Life Esports - KT Rolster

KT löytänyt huippuvireen

Perjantaina jatketaan Korean ammattilaissarjaa LCK:ta League of Legendsin puolella, kun taukon on vihdoin ohi ja pelit rullaavat tavallista nopeammin, kun sarja pyrkii kirimään kiinni aikataulua. Päivän ottelut avaavat Hanwha ja KT Rolster, kun jaossa on tärkeä voitto viidettä pudotuspelipaikkaa silmällä pitäen. Ottelu alkaa 14:00 ja se on LCK:n tyyliin paras kolmesta (BO3).

Hanwha teki pienimuotoisen yllätyksen, kun joukkue onnistui kukistamaan sarjakolmosen DragonX:n, kun Hanwha mursi vastustajan midlanerin Chovyn täysin henkisesti. Varsinkin midlaneri Tempt pelasi kauden parhaat pelinsä, mutta kokonaisuutena on myönnettävä, että DragonX lahjoitti pelin suurilta osin vastustajalleen. Hanwhan peli pyörii vahvasti tappojen ympärillä, koska makropelissä joukkue ei pärjää kartalla. Onkin oletettavissa, että Haru hakee aktiivisesti tappoja jo lvl2-3 gankeilla, kun solo-lanerit joutuvat koville vastutajiensa kanssa.

KT:lle tauko näytti tehneen hyvää, kun joukkue jatkoi voittoputkeaan, ja 0-5 kevään aloitus on vaihtunut 5-5 tilanteeseen, kun joukkuella on sarjan pisin voittoputki, jos sarjakärki Gen.G:tä ei lasketa. Joukkueen peli mallikasta ensimmäisessä ja kolmannessa mutta toisessa pelissä joukkue tuli hieman yllätetyksi DAMWOnin bot-lane Rumblesta, joka kantoi voiton yhdessä mid-Ornin kanssa. Jos jotain opittiin torstain peleistä LCK:ssa, niin Kalista on todella vahva drafti tällä hetkellä, ja Aiming voitti molemmat pelinsä tällä draftilla.

Viiden ottelun voittoputkessa oleva KT lähtee ennakkosuosikkina myös perjantain koitokseen, ja joukkueen voittoputkessa pysytään mukana myös vetojen osalta niin kauan kuin se kestää. Valinnaksi lukitaan ensimmäisen ottelun tappojen tasoitus, kun -4,5 linja osuu LPL:ssä lähes aina voittavalla joukkueella, joten otetaan ensimmäisen pelin voittoa parempi kerroin lapulle.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>