CLG - Golden Guardians

ma 15.07. Klo 01:00

CLG janoaa takaisin voittojen tielle

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Sunnuntaiyönä Pohjois-Amerikan huippusarjassa LCS:ssä kohtaavat Counter Logic Gaming ja Golden Guardians. Ottelu alkaa 01:00 Suomen aikaa ja se on  totuttuun LCS-tyyliin BO1 (paras yhdestä).

CLG kärsi lauantaiyönä tappion kärkijoukkue Liqudille, ja on nyt yhden voiton perässä jaettua kärkipaikkaa. CLG oli kontrollissa ottelun alun, mutta mitä pidemmälle ottelu sitä enemmän joukkue menetti otettaan pelistä. Lopulta Doubleliftin Xayah oli liian kova pala tapettavaksi ja peli oli ohi.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Golden Guardians taipui FLyQuestille lauantain kierroksella ja Sonan ympärille rakennettu drafti onnistui yllättämään Guardiansin täydellisesti. GG:n bot-lane FBI ja huhi ei saanut mitään aikaan koko pelissä. Tuskainen tulee olemaan myös tämän illan kamppailu botin herruudesta, koska vastus ei ainakaan helpotu verrattuna eiliseen. Golden Guardians aloitti pirteästi kesäkauden, mutta joukkueen heropooli on suurella osalla pelaajista valitettavan kapea, ja vastustajat ovat oppineet lukemaan GG:n draftit todella hyvin.

Vetokohteessa luotetaan, että CLG palaa voittojen tielle ja säilyttää paikkansa iskuetäisyydellä sarjan kärkipaikkaan voitolla GG:stä. Viisi tappoa enemmän pelin aikana tarkoittaa käytännössä, että CLG:llä on edes 1-2 tappoa enemmän pelin päättävää tappelua, jotta veto osuu.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!