CLG - TSM

su 16.06. Klo 03:00

TSM tarvitsee rutiinivoiton

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

League of Legendsin Pohjois-Amerikan huippusarja LCS:n lauantain kierroksella yöllä kohtaavat sarjan keskivaiheilla itsensä kahden viikon jälkeen löytävät Clutch Gaming sekä Team Solomid. Ottelu on BO1 (paras yhdestä) ja se alkaa 03:00.

TSM:n onnistui nappaamaan kesäkauden toisen voittonsa edellisen viikon päätteeksi, mutta joukkueen suorittamista on rasittanut suuret yksilötason virheet pelissä kuin pelissä. Joukkueen top-lane pelaaja Broken blade on jäänyt yksin kiinni karalla todella paljon, ja LCS:ssä se ei ole hyväksyttävää. Tämän lisäksi joukkueen jungle-pelaaja Akaadian on pelannut osittain jopa yliaggressiivisesti, ja gankit ovat kääntyneet häntä itseään vastaan. Mitään ei ole kuitenkaan vielä menetetty kauden alkuvaiheessa, ja TSM:n peli haki uomiaan myös viime splitissä ennen pitkän voittoputken virittämistä.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Vastustaja Clutch Gaming on onnistunut napsimaan voitot ennalta heikommista vastustajista, mutta kokonaisuutena joukkueen tekemisessä on toivomisen varaa. Huni ei ole vuoden takaisessa iskussa top-lanerina, ja muu joukkuekaan ei pysty yksilötasolla haastamaan TSM:ää hyvänä päivänä.

TSM tulee jatkamaan todennäköisesti jo edellisessä pelissä tuttua hitaampaa peliä, koska joukkueen aggressiivinen pelaaminen on kostautunut jo liian monta kertaa kahdessa viikossa. Pelin ensimmäinen baron tulee olemaan pelin ratkaiseva käännekohta. Pelivalintana luotamme, että TSM kääntää pelin viimeiset taistelut edukseen ja tappojen tasoitus osuu näiden avustuksella. Toisena kohteena otamme pelin keston overia, koska TSM ei ole varsinaisesti tunnettu nopeisa peleistä, vaikka tällä kaudella niitä on jo useampi ollut.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!