Echo Fox - TSM

ma 10.06. Klo 00:00

Jatkuuko TSM:n vuoristorata?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

LCS:n sunnuntain kierroksella kohtaavat 1-2 tilanteessa kolmen kierroksen jälkeen olevat joukkueet Echo Fox ja Team Solomid. Ottelu on BO1 ja se alkaa 00:00 Suomen aikaa.

Echo Fox on ottanut ainoan voittonsa koko sarjan suosikista Team Liquidista, mutta kaksi muuta ottelua ovat antaneet paljon toivomisen varaa. Ristiriitaiset ovat myös tunteet Team Solomidin pelaamisesta kesäkaudella tähän mennessä. Vakuuttavaa voittoa takaa-ajoasemasta CLG:tä vastaan seurasi romahdus FlyQuestia vastaan. TSM ei onnistunut draftissa eikä mid-gamen kriittisissä päätöksissä, jotka mahdollistivat baronin vastustajalle.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille - kympillä 50€ pelirahaa!

TSM pyrkiikin varmasti oppimaan eilisestä häviöstä ja drafti tulee keskittymään huomattavasti enemmän voittavien lanejen ympärille kuin tappeluiden comboihin. Tämän lisäksi toinen kriittinen pohdinnan paikka on jatkaako Akaadian aggressiivista pelaamista, vai haluaako TSM vaihteeksi odotella, että carryt saavat tarvittavan farmin ennen peliä ratkaisevien liikkeiden tekemistä.

TSM on edellä vastustajaansa huolimatta pienestä epävarmuudesta joukkueen otteissa kauden alussa. Joukkue on edelleen suosikki voittamaan ottelun, mutta todennäköisesti Echo Fox heittää joukkueelle tiukan haasteen, ja peli voi hyvinkin venyä toisen baronin / elder draken ympärille ilman toisen joukkueen puhdasta wipea.

Pelivalinnoissa luotamme, että kumpikaan joukkue ei voita selkeästi early gamea, vaan peli venyy pidemmäksi kuin joukkueiden edelliset pelit. Pääkohteemme on, että peli kestää yli 32 minuuttia. Lisäkohteina poimimme pienellä panostuksella tappojen overia sekä Echo Foxin tappoja tasoituksella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!