FlyQuest - Clutch Gaming

ma 17.06. Klo 01:00

Tiukka kamppailu luvassa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

LCS:n sunnuntaikierroksella kohtaavat hyvän alun jälkeen sarjan häntäpäähän jumittunut FlyQuest sekä aina yllätysvalmis Clutch Gaming. Ottelu on BO1 (paras yhdestä) ja se alkaa 01:00.

FlyQuest onnistui yllättämään Team Solomidin edellisellä viikolla, mutta muuten joukkueen tekeminen on ollut todella surullista katsottavaa. Joukkue on kokonaisuutena jäljessä kaikilla osa-alueilla muita joukkueita, ja varsinaisen yksittäisen syyn etsiminen tappioihin on haastavaa. Muutamana nostona voidaan mainita Wildturtlen todella vaisu pelaaminen bot-lanella sekä joukkueen epämukavuus nykyisen patchin kanssa, koska joukkue ei tunnu saavaan millään loistavaa draftia itselleen.

LYÖ RISKITÖN 50€ VETO

50€ riskitön veto – voitoilla ei kierrätysvaatimusta!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Vastustaja Clutch Gaming on onnistunut saamaan voiton enemmän, mutta joukkueen peleistä tappiotkin ovat olleet huomattavasti tiukempia kuin FlyQuestilla. Joukkueen pelaajissa piilee paljon potentiaalia, esimerkiksi ADC-pelaaja Cody Sun sekä top-laneri Huni ovat LCS:n tasolla vahvoja pelaajia, joiden varaan CG voi rakentaa pelinsä.

Pelivalintana illan otteluun toimii Clutch Gamingin voitto, koska jostain syystä CG on asetettu altavastaajaksi kertoimissa. Vaikka kertoimien pitäisi olla joukkueiden tämän hetkisen formin puolesta toisinpäin. Toisena kohteena lapulle otetaan CG:n tappoja plussa-tasoituksella.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!