FlyQuest - Liquid

su 14.07. Klo 22:00

Liquidin rutiini riittää

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Sunnuntain kierroksella LCS:ssä kohtaavat eilen menestyksekkäästi voiton saavuttanut FlyQuest sekä sarjan kärkipaikkaa janoavan Liquid. Ottelu alkaa 22:00 ja se on BO1 (paras yhdestä).

Liquid avasi viikonlopun voitokkaasti CLG:tä vastaan säilyttäen jaetun kärkipaikan sarjataulukossa. Liquid on joka yllättäen hävinnyt jo kolme ottelua tässä vaiheessa kesäkautta, ja joukkueella on varmasti ollut paljon mietittävää MSI:n aikana ja jälkeen, mikä pelissä on mättänyt. Joukkue on paperilla selkeä ennakkosuosikki voittamaan kauden, mutta otteet eivät ainakaan vielä ole sen mukaiset riittävän tasaisesti. Paikoin tuntuu jopa, että Liquid koettelee rajojaan tekemällä pelin sisäisiä päätöksiä, jotka ovat aivan äärirajoilla ovatko ne järkeviä vai ei.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

FlyQuest onnistui kukistamaan eilen Golden Guardiansin jopa yllättävän vaivattomasti. Joukkue on kesätauon jälkeen virittänyt itsensä jo pienoiseen voittoputkeen ja joukkueen kuntokäyrä näyttää nousevaa. Voitot ovat kuitenkin tulleet häntäpään joukkueista ja illan vastustaja on toisesta ääripäästä. Pobelter ja Wildturtle eivät saa läheskään yhtä helppoja laneja kuin lauantain kierroksella.

Liquid haluaa pitää paikkansa sarjataulukon kärjessä ja se vaatii voittoa. Pääkohteessa luotetaankin, että Liquid hallitsee peliä alusta loppuun ja rutistaa viimeisessä tappelussa tarvittavan eron, että tappojen tasoitus rikkoutuu. Pienemmällä testiin otetaan peliajan underi, koska annettu linja on todella korkea, jos Liquid saa edes pienen etulyönnin heti pelin alussa.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!