Golden Guardians - Liquid

su 21.07. Klo 22:00

GGS on Liquidin seuraava uhri

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

LCS:n sunnuntaikierroksella kohtaavat Golden Guardians ja Team Liquid. Ottelu on illan ensimmäinen ja alkaa aikataulun mukaisesti 22:00. Sarjat pelataan LCS:ssä totuttuun tyyliin BO1 (paras yhdestä). Illan toisen LCS-kohteen löydät täältä.

Golden Guardians hävisi lauantain ottelunsa TSM:lle vaikka joukkuee oli kultajohto läpi pelin, tästä huolimatta TSM onnistui nipistämään voiton itselleen. Varsinkin FBI pelasi todella vahvan pelin bot-lanella, mutta yksittäiset väärät päätökset maksavat todella paljon lähes 40 minuutin kohdalla.

LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO

Voitoilla ei kierrätysvaatimusta – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Liquid jatkoi voittojen tiellä Clutch Gamingin kustannuksella ja joukkue on löytänyt kiitettävän tasaisen suoritustason kesätauon jälkeen. Doubleliftin vahvan suorittamisen lisäksi myös Jensen oli hyvällä pelituulella saatuaan tähän patchiin todella vahvan Corki-midin. Joukkue on viihtynyt todella hyvin patchissa 9.13, ja sama patchi on edelleen käytössä illan ottelussa.

Liquid on kertoimien mukaisesti edellä vastustajaansa, ja lapulle lähtee lauantain tyyliin Liquidin tappoja tasoituksella, koska linja on vielä alhaisempi kuin edellisessä ottelussa. Pienenä sivukohteena lapulle poimitaan tappojen overia, koska linja on laitettu todella alhaiseksi LCS:ään.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!