TSM - 100 Thieves

su 07.07. Klo 02:00

Bjergsenin joukot takaisin voittojen tielle

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

League of Legendsin Pohjois-Amerikan sarja LCS palaa takaisin kesätauolta (ja osa Rift Rivalsista). Launtain kierroksella kohtaavat Rivalsissa vain yhden voiton napannut Team Solomid sekä 100 Thieves. Ottelu on BO1 (paras yhdestä) ja se alkaa 02:00.

TSM:n Rift Rivals oli pettymys kokonaisuutena. Huolimatta voitosta Fnaticista olivat joukkueen otteet varsinkin finaalipäivänä pettymys. Bjergsenin johtamalla joukkueella on pahoja vaikeuksia mid-gamen päätösten osalta ja joukkueella ei tunnu olevan puolissa peleistä käsitystä mitä tehdä seuraavaksi voittaakseen pelin. Hyvänä uutisena joukkueen teamfightit ovat kuitenkin LCS:n sisällä edelleen kärkikastia, joten joukkueen virheet ovat huomattavasti vähemmän kriittisiä verrattuna muiden alueiden kärkijoukkueisiin. Mikäli Akaadian aloittaa junglessa pelin on luvassa varmasti hieman passiivisempi alku, koska hänen alkupeliensä aggressiivisuus on maksanut joukkueelle todella paljon useissa peleissä.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Vastustaja 100T on keskittynyt harjoitteluun kesätauolla ja valmiina haastamaan TSM:n. Fakta kuitenkin on, että joukkue kuuluu sarjan keskikastiin ja tärkeimmät kamppailut ovat esimerkiksi Optic Gamingia ja Clutch Gamingia vastaan. Varsinkin jungle-mid -akselilla joukkue antaa valitettavan paljon etulyöntiasemaa TSM:lle.

Molemmat joukkueet, varsinkin TSM pelaa todella pitkiä pelejä, koska joukkue pelaa johtoasemastakin todella varman päälle, mikä venyttää pelejä. Päävalinta otteluun on TSM:n tapot, koska pitkässä pelissä tarjottu line rikkoutuu käytännössä viimeisessä tappelussa. Toisena kohteena lapulle poimitaan baronien overia, koska pitkässä pelissä toinen baron on käytännössä varma.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!