pe 24.01. klo 23:00

Fnatic - Origen

Fnaticin uudet tuulet

Tammikuun loppu lähestyy ja se tarkoittaa, että League of Legendsin ammattilaissarjat tekevät paluun kevätkauden osalta. Perjantai-illan päättävät, LECin pitkän linjan joukkueet Fnatic ja Origen. Ottelu alkaa aikataulun mukaisesti 23:00 ja se on totuttuun tyyliin BO1, kuten LECin runkosarjassa on tapana. Illan toisen ottelun vihjeen löydät täältä.

G2:n jälkeen suurin ennakkosuosikki Fnatic koki odotetun muutoksen tauon aikana, kun huhut Broxahin lähdöstä toteutuivat ja jungleri vaihtoi valtameren toiselle puolelle NA:n sarjaan. Fnatic hommasi tanskalaisen tilalle SK Gamingin puolalaisen junglerin Selfmaden, joka oli edellisen joukkueensa harvinaisia valopilkkuja pelillisesti. Fnaticin yksi suurimmista heikkouksista oli, että joukkueen tähtipelaaja Rekkles ja Broxah tuntuivat olevan välillä aivan eri aaltopituudella teamfighteissa, jolloin korttitalo romahti ja joukkue hävisi useamman ottelun kauden aikana selkeästä johtoasemasta. Selfmaden osalta joukkue kaipaa suoritusvarmuutta viikosta toiseen ja varsinkin junglemuutosten jälkeen on tärkeää, että jungleri ei pelaa itseään purkkiin ensimmäisen 10 minuutin aikana.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Vastustaja Origen kuuluu myös niihin joukkueisiin, jotka ovat joutuneet laittamaan kokoonpanonsa isolla kädellä uusiksi, ja uudeksi bot-lanen toivoksi joukkue hankki viime kaudella Schalkea edustaneen Upsetin, joka on saksalaiseen tyyliin suoritusvarma, mutta harvemmin esittää massasta eroavia suorituksia. Joukkueen varsinainen villi kortti on support kaksikko, josta löytyy australialainen Destiny sekä suomalainen Hiiva, jonka menestys euroopan huippusarjassa on tähän mennessä ollut varsin vaatimatonta, ja hän olikin pääasiallisesti subina Misfits Gamingin joukkueessa.

Joukkueiden tasoero on ainakin paperilla todella selkeä. Rekkles dominoi Upsettia bot-lanella yksilötasolla mennen tullen. Myös mid-lanen taistelussa prosentit kääntyvät Nemesiksen eduksi Nukeduckia vastaan, kun metakin suosii Nemesiksen suosimia heroja. Suurin kysymysmerkki on jungle-pelaajien välinen matchup, koska Selfmade ei ole vielä päässyt näyttämään käytännössä, miten yhteispeli Nemesiksen kanssa toimii rotaatioiden osalta.

Pelivalinnassa luotamme kokemukseen ja lapulle otetaan Fnaticin tappoja tasoituksella, koska linja rikkoutuu käytännössä pelin päättävässä tappelussa. Fnatic tulee todennäköisesti kasvattamaan johtoaan ensimmäiset 25 minuuttia ja tämän jälkeen paketoi pelin baronin ja mahdollisen drake soulin avulla.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>