LEC la 22.02. klo 21:00

G2 - MAD Lions

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Peto on herätetty

League of Legendsin puolella jatketaan lauantaina Euroopan huippusarjaa LECiä, kun vuorossa on viikonlopun toinen kierros. Illan toiseksi viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat G2 ja MAD Lions. Ottelu alkaa aikataulun mukaisesti 21:00 ja se on LECill tuttuun tyyliin paras yhdestä (BO1).

G2 kuittasi edellisen viikonlopun pettymyksen ottamalla näyttävän voiton Excel Eportsista, ku joukkue ei jättänyt mitää arvailujen varaan. Varsinkin Jankos paikkasi edellisen viikon virheensä junglerina, ja oli tappavan tehokas Karthuksellaan hankkien heti alusta asti tasaista tahtia tappoja joukkueelleen. Caps hoiti oman osuutensa patchin vahvimmalla ADC:lla Miss Fortunella tyylipuhtaasti ja vartin pelaamisen jälkeen voitto oli muodollisuuksia vaille valmis. Samaa on myös luvassa tänään, kun joukkue ei ole nää löysäilemässä kevätkaudella.

Vastustaja MAD Lions kärsi perjantaina selkeän tappion Misfitsille, kun joukkue ei ollut kykenevä päättämään LECin pisintä voittoputkea, joka venyi peräti seitsemän ottelun mittaiseksi. MAD Lions ei pystynyt haastamaan pelin voitosta missään kohtaa, vaan Misfits kasvatti johtoaan tasaisesti minuutti minuutilta läpi pelin. Varsinkin joukkueen mid-laneri Humanoid on ollut vaikeuksissa omissa match-upeissaan ja urakka ei tule ainakaan helpottumaan tänään illasta, kun vastaan asettuu G2:n Perkz.

Pelivalintana otteluun otetaan G2:n tappoja tasoituksella, koska odotettavissa on samanlaiset tappojen karnevaalit kuin perjantain ottelussa, ja annettu linja rikkoutuu G2:n voittaessa suurella todennäköisyydellä. G2:n ainoa uhka on early-game, jossa joukkue sortui edellisenä viikonloppuna radikaaleihin virheisiin, mutta mid- ja late-game pelaamisessa, varsinkin macron osalta, joukkue on aivan omalla tasollaan koko sarjassa.