pe 14.02. klo 23:00

Misfits - G2

G2:n dominointi jatkuu

Perjantai tarkoittaa, että League of Legendsin puolella LECin seuraava peliviikko pyörähtää käyntiin, kun joukkueet pelaavat illasta Suomen aikaa viikonlopun ensimmäisen kierroksen. Illan viimeisessä ottelussa toisensa kohtaavat sarjaa dominoiva G2 sekä ensimmäisen viikon jälkeen kurssinsa kääntänyt Misfits Gaming. Ottelu alkaa 23:00 aikataulun mukaisesti ja se on paras yhdestä (BO1).

G2 päätti edellisen viikon voittamalla suurimman haastajansa Fnaticin tyylipuhtaasti, kun joukkue alkoi 20 pelatun minuutin jälkeen kasvattaa kultaeroaan merkittävällä tahdilla. Ottelu oli tappojen osalta yhtä ilotulitusta, kuten edelliset kohtaamiset, ja kärkikaksikon kohtaamisessa on aina oma lisäjännityksensä. G2 on jo osoittanut moneen kertaan, miten kauan yhdessä pelannut viisikko on ylivoimainen tällä hetkellä omassa sarjassaan, paitsi G2:n sortuessa kokeileviin drafteihin, jolloin vastustajilla on mahdollisuus.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Vastustaja Misfits on päässyt jo voittoputken makuun, kun joukkue on voittanut peräti neljä edellistä otteluaan. Vastustajat eivät ole olleet aivan terävintä kärkeä sarjan osalta, mutta tämä ei vähennä varsinkaan ADC-pelaaja Bvoyn arvoa hänen oltuaan todella vahvassa iskussa edelliset kaksi viikkoa. Joukkueen suurin kysymysmerkki on espanjalainen jungleri Razork, jonka pelityyli on ns. hit-or-miss, ja G2:n Jankos varmasti tiedostaa tämän yhdessä solo-lanereidensa kanssa.

G2:n vireen ollessa nykyisellä tasolla otetaan jälleen kerran pelivalinnaksi G2:n tappoja tasoituksella, koska linjat ovat edelleen liian alhaiset suhteessa joukkueen kykyyn dominoida pelejä.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>