Misfits - Splyce

pe 19.07. Klo 19:00

Mihin asti Splycen putki riittää?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

League of Legendsin eurooppalaissarja LECin viikonlopun kierros alkaa perjantaina 19:00 Misfitsin ja Splycen kohtaamisella. Ottelu on totuttuun tyyliin BO1 (paras yhdestä).

Splyce on tällä hetkellä todella vahvassa iskussa, ja sen joutui toteamaan jopa viime viikonloppuun asti puhtaalla voittosaldolla porskuttanut Fnatic, joka jäi pahasti Splycen jyrän alle. Varsinkin joukkueen mid-laner Humanoid lähes nöyryytti Fnaticin pelaajia. Splyce onkin vahvoilla varmasti niin kauan kun nykyinen patchi on pelattavissa LECin peleissä, koska joukkue on selkeästi löytänyt comfort-draftinsa.

LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO

Voitoilla ei kierrätysvaatimusta – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Misfitsin kuntokäyrä on peilikuva verrattaessa Splycen voittoputkeen. Joukkueen peli on täysin hukassa ja esimerkiksi joukkueen top-lane pelaaja sOAZ jäi jatkuvasti kiinni yksin splittaamasta edellisen viikon peleissä, varsinkin myöhemmässä vastaaviin virheisiin ei ole varaa. Tämä seurauksena hänet onkin penkitetty tämän viikon peleistä. Joukkue keskittyneekin poikkeuksellisen paljan kartan kontrolliin, koska Splycen rotatet ovat onnistuneet todella kovalla prosentilla viimeiset viikot. Misfitsin voiton haavet rakentuvat onnistuneen draftin ja pelin viivyttämisen ympärille, koska Splyce on tällä hetkellä useamman askeleen edellä early-gamessa.

Vetokohteissa luotetaan, että Splyce hoitaa ottelun nimiinsä ilman suurempia ongelmia, mutta Misfits onnistuu kuitenkin venyttämään pelin puolen tunnin paremmalle puolelle, koska annettu linja on todella alhainen vaikka joukkueilla onkin selkeä ero kuntokäyrässä.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!