pe 19.07. klo 22:00

Rogue - Fnatic

Fnaticilla yllätysmomentti

LECin illan toiseksi viimeisessä kamppailussa kohtaavat Rogue sekä Fnatic, joka kärsi kesäkauden ensimmäisen tappionsa viikko sitten. Ottelu on totuttuun tyyliin BO1 (paras yhdestä) ja alkaa 22:00.

Roguen kesä on ollut kokonaisuutena vaikea, vaikka viime lauantainan joukkue onnistuikin voittamaan Origenin tyylikkäästi. Yksilötasolla joukkue antaa selkeästi tasoitusta suurimmalle osalle sarjan joukkueista, ja voitot vaativatkin loistavaa draftausta ja alkupelin gankkien toteuttamista (ja nämä kaksi onnistuivat Origenia vastaan).

Oletko jo pelannut NetBetillä?

LEC julkaisi eilen, että Fnatic tekee kokoonpanomuutoksen, ja joukkueen pitkäaikainen kapteenni Rekkles on poissa illan kokoonpanosta ja tilalle nousee Fnaticin akatemiajoukkueesta Magifelix. Käytännössä tämä tarkoittanee, että joukkueen mid-pelaaja Nemesis ottaa Rekklessin paikan bot-lanella ja akatemian nuori toivo pelaa midissä. Kokonaisuutena muutos heikentää Fnaticin joukkuetta, mutta on tärkeää kiinnittää huomiota, että suuri osa Fnaticin kesän voitoista on muidenkin kuin kapteenin ansiota. Tämän lisäksi Rogue ei ole kerennyt perehtyä tarkasti Magifelixin pelityyliin tai Nemesiksen ADC-tyyliin, joten yllätysmomentti on Fnaticin puolella illan kamppailussa.

Kokoonpanomuutokset tyypillisesti aina passivoittavat peliä, ja onkin todennäköistä, että Broxah keskittyy enemmän farmaamaa omaa ja vastustajan junglea gankkien sijaan. Tämä myös tarkoittaa, että drafteissa saatetaan nähdä hyvinkin skaalautuvia sankareita, jolloin pelin odotusarvo lähestyy 40 minuuttia.

Pelivalinnoissa luotetaankin tähän, ja tarjottu pelin keston line kelpaa lapulle mainiosti. Tämän lisäksi toisena kohteena poimitaan tappojen underia, koska Fnatic pelaa jo entuudestaan suurimman osan peleistä vähätappoisina.

Uhmapelaajat listaa parhaimmat vedonlyöntibonukset - TUTUSTU BONUKSIIN >>>