Schalke - Rogue

pe 12.07. Klo 19:00

Schalke askeleen edellä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

LEC:n pienen kesätauon jälkeisen perjantain kierroksen avaavat tärkeistä voitoista taistelevat Schalke ja Rogue. Ottelu alkaa 19:00 ja se on totuttuun tyyliin BO1 (paras yhdestä).

Schalken pelin piti parantua keväästä, kun joukkue sai korealaisen Trickin jungle-pelaajakseen, mutta toisin kävi. Joukkue on ollut pelisuunnitelmallisesti todella hukassa varsinkin mid-gamessa, ja monet early-gamen johtotilanteet ovat kääntyneet valitettaviksi tappioksi pelien edetessä.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Vastustaja Rogue on onnistunut voittamaan vain Vitalityn ja Excelin kesäkaudella molempien lukeutuessa sarjan heikoimpiin joukkueisiin. Joukkue ei vain tunnu yleisellä tasolla saavan mitään aikaan peleissä. Joukkue pelaa todella passiivisesti suhteessa moneen sarjan joukkueseen, ja varsinkin aggressiiviset jungle-pelaajat käyttävät tätä vahvasti hyväkseen. Joukkue on jäänyt lähes kaikissa otteluissa jälkeen heti alkupelissä ja tyytynyt vain seuraamaan vierestä, kun vastustaja kasvattaa tasaisesti johtoaan kohti väistämätöntä käytännössä vain venyttäen pelejä.

Molemmat joukkueet ovat taitavia viityttämään peliä, varsinkin jos drafti on hyvin skaalautuva. Molempien pelien keston keskiarvo onkin LECin tasolla kärkipäätä, Schalken ollessa kärkipaikalla. Päävalintana otteluun otetaankin ottelun keston overia, johon tarjolla todella pelattava linja. Alittuminen vaatii käytännössä pelin lopettamista ensimmäisellä baronilla. Toisena kohteena pienemmällä otetaan Schalken tappojen tasoitus, koska Rogue saa ylivoimaisesti vähiten tappoja koko sarjassa.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!