Vitality - Fnatic

pe 12.07. Klo 23:00

Fnatic jatkaa puhtaalla pelillä

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Euroopan League of Legendsin huippusarja LEC jatkuu pienen kesätauon jälkeen. Perjantai-illassa kohtaavat koko kesäkauden tuuliajolla ollut Vitality sekä G2:n suurin haastaja koko kauden voitosta: Fnatic. Ottelu alkaa 23:00 ja se on totuttuun tyyliin BO1 (paras yhdestä).

Fnatic lähtee otteluun ansaitusti ennakkosuosikkina. Joukkueen junglen ja midin välinen kommunikointi kehittyy jatkuvasti kauden edetessä, ja joukkue on osoittanut pärjääväänsä peleissä myös ilman farmattua Rekklessiä. Varsinkin Nemesis on osoittanut pärjäävänsä midissä comfort pickeillään LECin mid-lanereita vastaan.

150% TALLETUSBONUS 100€ ASTI

Korotettu tarjous voimassa rajoitetun ajan – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Vitality aloitti kesäkauden neljällä tappiolla, mutta onnistui viimein katkaisemaann tappioputkensa kahdella peräkkäisellä voitolla. Tämä ei kuitenkaan poista faktaa, että joukkue taistelee tällä hetkellä sijoituksista sarjataulukon alemmassa puoliskossa. Jizuken ja kumppaneiden taso ei riitä haastamaan LECin kärkisijoista, ja kesäkausi päättyykin suurella todennäköisyydellä runkosarjaan.

Betsaa nopeammin ja kotiuta voitot suoraan pankkitilille!

Lyö veto Nopeampi.comilla - voitot tilille 15 minuutissa!

Pelin kulku tulee todennäköisesti olemaan, että Broxah varmistaa gankeilla riittävän edun mid/top -laneille. Tämän jälkeen Fnaticin bot-lane avustaa tornien ja drakejen kanssa, minkä jälkeen Fnatic ei enää luovu ottelun kontrollista, vaan ottaa tarvittavan edun ensimmäisellä baronilla ja viimeistelee pelin tämän jälkeen. Fnatic pelaa yleisesti ottaen tarkkaa tappopeliä, ja Broxah ei enää ota liian suuria riskejä, jotka voisivat kääntää peliä vastustajan suuntaan.

Pelivalintoina illan otteluun otetaan Fnaticin tappojen tasoitusta, jonka pitäisi rikkoutua joukkueen saadessa edes yhden puhtaan teamfightin pelin loppupuoliskolla. Tämän lisäksi otetaan tappojen underia, koska line on asetettu todella korkealle, ottaen huomioon Fnaticin keskiarvot.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!