ke 25.03. klo 13:00

FunPlus Phoenix - Bilibili Gaming

FPX jatkaa dominointia piikkipaikan jahdissa

Kiinan League of Legendsin sarja LPL jatkuu jälleen keskiviikkona, kun tarjolla on tiistain poikkeuksen jälkeen jälleen kolme peliä. Keskiviikkona päivästä irti pääsee taas puolustava mestari FunPlus Phoenix, joka kohtaa Bilibili Gamingin. Ottelu alkaa 13:00 ja se on totuttuun LPL:n tyyliin paras kolmesta (BO3).

FPX jatkoi voittojen tiellä, kun se möyhensi RNG:n suoraan kahdessa pelissä. Joukkueen mid-pelaaja Doinb on tällä hetkellä aivan käsittämättömässä vireessä, ja erottuu edukseen LPL:n kovatasoisessa parhaan midin taistossa. Joukkueen kokonaispeli on todella hyvää, ja joukkue kuuluu harvoihin joukkueisiin, jotka kykenevät makrottamaan kiinni tappion, jos joukkue on jäänyt jälkeen tapoissa. Varsinkin Doinb ja jungleri Tian osaavat ajoittaa omat rotatensa niin, että sekä mid että gankittava lane ovat optimaalisessa kohdassa kartalla.

Bilibilin kevätkausi on ollut vahvasti mollivoittoinen. Tauon jälkeen joukkue on voittanut nolla ottelua, ja yksittäiset kartat ovat ainoa lohtu muuten ankeassa kevätsarjassa. Joukkueen onnistuneimmat pelit ovat tulleet early-game drafteista, joiden avulla joukkue on saanut FoFon lanen snowballaamaan. Late gamessa ja 5v5-fighteissa joukkue on hävinnyt järjestäen ja varsinkin ADC Jinjiao jää kauas taakse vertailussa muiden ADC-pelaajien damageen.

FPX:n voittokululle ei näy tällä hetkellä loppua, ainakaan ennen eStarin kohtaamista, joten pelivalinnat pelataan jälleen FPX:n kautta. Kahteen ensimmäiseen peliin lukitaan molempiin FPX:n tappojen tasoitusta, koska joukkue rikkoo linjan voittaessaan todella hyvällä prosentilla.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>