LPL pe 27.03. klo 08:00

FunPlus Phoenix - Oh My God

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

FPX:n voittoputki venyy

League of Legendsin puolella LPL jatkuun jälleen perjantaina, kun luvassa on kolme ottelu viihdettä aamusta Suomen aikaa. Päivän ensimmäisessä ottelussa toisensa kohtaavat pitkissä voittoputkissa olevat FPX ja OMG. Ottelu alkaa aamusta 8:00 Suomen aikaa ja se on tottuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

FPX:n 2-0 voittojen putki katkesi, kun joukkueen mid-laneri Doinb kokeili edellisistä MM-kisoista tuttua Nautilusta midissä, mutta nykyisessä patchissa Nautilus ei tarjonnut tarvittavaa damagea / frontlinea, jotta joukkue olisi pärjännyt 5v5-tappeluissa. Kai’sa menetti lihamuurinsa ennen aikojaan ja FPX ei onnistunut enää tappamaan 30 minuutin kohdalla Bilibilin kokoonpanoa. Joukkue kuitenkin käänsi helposti seuraavat kaksi peliä ja jatkoi näin voittoputkeaan kuuden ottelun pituiseksi.

Vastustaja OMG on myös voittoputkessa, kun joukkueen ottelukalenteriin on osunut edelliset kierrokset sarjan heikompia joukkueita, mm. V5 ja Dominus. Perjantaina vastustajan taso kuitenkin nousee merkittävästi ja icon sekä SmLz eivät pääse viettämään yhtä rauhallista laning-vaihetta, kuin edellisissä peleissä. FPX on varsinkin aktiivinen neljän miehen gankeissa, ja Doinbi liittyykin todennäköisesti aggressiivisella TP:llä bot-lanelle ottamaan kahta tappoa ja plateja ennen 14 minuutin merkkiä.

Lapulle poimitaan FPX:n ensimmäisen pelin tappojen tasoitusta, kun joukkue ei ole nukahtamassa toista ottelusarjaa peräkkäin. Doinb on ylivoimainen mid-laneri heikompia joukkueita vastaan, kunhan joukkue vain draftaa hänelle muuta kuin Nautiluksen tai vastaavan frontlinen.