pe 27.03. klo 11:00

LNG Esports - eStar

eStar kovassa iskussa

League of Legendsin puolella LPL jatkuun jälleen perjantaina, kun luvassa on kolme ottelu viihdettä aamusta Suomen aikaa. Päivän toisessa ottelussa toisensa kohtaavat arjan kärkijoukkue eStar sekä LNG Esports . Ottelu alkaa aamusta 8:00 Suomen aikaa ja se on tottuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

EStar jatkoi voittojen tiellä, kun se onnistui ensimmäisenä joukkueena tänä keväänä kukistamaan Invictus Gamingin ja Rookien. Varsinkin joukkuen mid-laneri pelasi todella vahvasti, kun hän piti aisoissa Rookien. Joukkue on pelannut todella synkronoidusti varsinkin bot-lanen osalta ja joukkue reagoi todella hyvin countergankeilla vastustajan tappoyrityksiin. Tämä näkyi hyvin myös IG:tä vastaan.

LNG oli jo orastavassa voittoputkessa voitettuaan pisteautomaatit Rogue Warriorsin ja Victory Fiven, mutta Suningin vire oli liikaa joukkueelle. Joukkueen peleissä tähän mennessä hartioiden roolia ajanut Maple sortui Suningia vastaan todella pahoihin virheisiin, ja viimeisessä ratkaisevassa pelissä hän yritti parhaansa Zoella, mutta Asura jäi liikaa jälkeen bot-lanella, jotta midi olisi voinut kantaa pelin. LNG:n heikkous on ollut tappioissa sen bot-lane ja valitettavasti kaksikko kalpenee myös perjantaina eStarin bot-lanea vastaan, ja joukkuella ei ole tarjolla yhtä ilmaisia drakeja, kuin se on tottunut saamaan heikompia joukkueita vastaan.

EStarilla on nyt täydellinen mahdollisuus vahvistaa kärkipaikkaansa, kun sillä on vain yksi tappio keväällä ja IG:tä vastaan esitetyllä pelin tasolla joukkue voittaa kenet vain. Koska voiton kertoimet on nuijittu alas, poimitaan lapulle eStarin tappojen tasoitusta kahteen ensimmäiseen peliin.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>