to 26.03. klo 08:00

Rogue Warriors - Dominus Esports

Dominus vaikeuksissa

League of Legendsin puolella LPL jatkuun jälleen torstaina, kun luvassa on kolme ottelu viihdettä aamusta Suomen aikaa. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat suurissa vaikeuksissa pelinsä kanssa oleva Dominus sekä Rogue Warriors. Ottelu alkaa aamusta 8:00 Suomen aikaa ja se on tottuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

Dominuksen kevät on ollut Victory Fiven ohella suurta konttausta. Joukkueen ainoa voitto on LGD:sta, mutta tämän jälkeen se on kärsinyt neljä peräkkäistä 0-2 tappiota, ilman suurempaa sanansijaa otteluiden kulkuun. Joukkueen mid-laneri xiye ja jungleri Bless ovat olleet suurissa vaikeuksissa, ja näiden kahden roolin hävitessä omat match-uppinsa on muiden lanejen käytännössä mahdoton kantaa oma joukkueensa voittoon.

Rogue Warriors kärsi katkeran 2-1 tappion WE:lle, kun joukkue aloitti hyvin Rubyn Cassion kannettua ensimmäisen pelin. Tämän jälkeen WE sai kuitenkin kaksi vahvaa peliä, kun RW hävisi käytännössä kaikki lanensa molemmissa peleissä. Jungleri WeiYanin pickit eivät osuneet jälkimmäisissä peleissä maaliin ja hän jäi kohtuuttoman monta kertaa kiinni vastustajan karttapuoliskolla, ja WE otti hyödyn jokaisesta kuolemasta. Vastaaviin peleihin ei ole varaa torstaina, jos joukkue haluaa voittaa Dominuksen, vaikka joukkue onkin selkeästi heikompi kuin WE.

Pelivalinta otteluun otetaan Rogue Warriorsin ensimmäisen pelin tappojen tasoitusta, kun joukkue aloittaa jälleen odotusarvoisesti pirteästi. Ensimmäinen peli on joukkueen paras mahdollisuus saada comfort-pickit, kun banneissa keskitytään avauspeleissä yleensä metabanneihin kohdistettujen sijaan, ja niihin reagoidaan pelin tuloksen mukaan toisessa kartassa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>