ke 25.03. klo 11:00

Top Esports - JD Gaming

JDG ratkaisevat askeleet edellä

Kiinan League of Legendsin sarja LPL jatkuu jälleen keskiviikkona, kun tarjolla on tiistain poikkeuksen jälkeen jälleen kolme peliä. Aamun toisessa pelissä vastakkain ovat Top Esports ja JD Gaming, kun JD tarvitsee voittoja pysyäkseen iskuetäisyydellä kärjestä. Ottelu alkaa 11:00 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

JD Gamingin voittoputki katkesi, kun joukkue kärsi yllätystappion EDG:lle, kun vastustaja onnistui pitämään ADC-pelaaja Lokenin aisoissa kaksi peliä kolmesta. Tämän lisäksi joukkueen top-laner 705 jäi täysin vastustajan top-lanerin jalkoihin kolme peliä perätysten ja muille laneille jäi liian paljon kannettavaa. Joukkue on tähän mennessä kevätkautta ollut vahva Baronien kanssa, mutta EDG:tä vastaan varmat baronit loistivat poissaolollaan, kun joukkueella ei ollut tarpeeksi painetta laneilla karttakontrollin ottamiseen missään vaiheessa.

Top Esports palasi voittojen tielle sarjan häntäpään joukkueen Dominuksen kustannuksella ja voitti odotetusti 2-0 ilman mykistäviä suorituksia. Joukkueen ehdoton sielu on mid-laneri Knight, joka on varsinkin Zoella kantanut joukkuettaan todellakin pahoissa takaa-ajoasemissa. Valitettavasti Yagaon hero-pooli on todella suotuisa Zoeta vastaan, kun Yagaon Leblanc on viiden pelin jälkeen edelleen voittamaton. Knight ei siis saa niin hyvää lanea kuin edellisissä otteluissa.

Pelivalinnassa luotetaan, että JDG aloittaa penkin alle menneen ottelusarjan jälkeen pirteästi, eikä tule yllätetyksi draftissa / alkupeleissä, niin kuin EDG:tä vastaan. Lapulle poimitaan JDG:n tappojen tasoitusta ensimmäiseen peliin.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>