CoD pe 04.02. klo 22:00

London Royal Ravens - Florida Mutineers

London on ennakkosuosikki markkinalla, mutta ei Uhmapelaajien arvioissa!

Perjantaina isketää CoDin osalta kausi virallisesti liikkeelle, kun viikonlopun ensimmäisessä ottelussa London Royal Ravens saa vastaansa Florida Mutineersin. Molemmissa leireissä pakkaa on sekoitettu ja jostain syystä markkina on asettanut Londonin selväksi ennakkosuosikiksi. Todellisuudessa näytöt on vielä antamatta ja usean pelaajan osalta on kysymysmerkkejä ilmoilla.

Londonilta odotetaan parannusta, sillä viime kausi meni täysin penkin alle. Pysyvää rosteria ei ole tahtonut löytyä ja nyt nelikon muodostaa Afro, Gismo, Nastie ja Zer0. Etenkin Afro sekä Nastie ovat mielenkiintoisia nimiä seurattavaksi, mutta realistisesti joukkue käy jälleen taistoa häntäpäässä. Zer0lta tarvitaan kokeneimpana pelaajana suurta panosta, mutta valitettavasti odotuksia ei voi korkealle nostaa. Avausturnauksessa Londonin tie katkesi välittömästi, kun lopulta finaaliin asti edennyt Seattle Surge pisti homman pakettiin tylysti kolmessa kartassa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Florida puolestaan piti Owakeningin sekä Skyzin ja uusina niminä nähdään Vivid ja Davpadie. Owakening ja Skyz ovat parhaimmillaan osoittaneet olevan aivan sarjan eliittiä, mutta kysymys kuuluukin kuinka kaksikko onnistuu suoriutumaan tasaisesti ja ennen kaikkea yhtä aikaa. Vivid puolestaan tuskin tilastoissa loistaa, mutta kemian löytyessä hän voi olla juurikin se puuttuva palanen joukkueen kokonaisuuden kannalta, joka on ollut kadoksissa. Floridalla avausturnauksessa seinä tuli vastaan toisella kierroksella koko turnauksen voittanutta Toronto Ultraa vastaan.

Markkina on asettanut Londonin ennakkosuosikiksi, vaikka minkäänlaisia näyttöjä joukkueella ei vielä ole. Floridan osalta suosio on monella varmasti varsin matalalla, mutta Uhmapelaajien papereissa kyseessä on kuitenkin kohtalainen joukkue, jolta löytyy rahkeet olla tämän kauden yllättäjä. Yleensä alkukaudesta panosten kanssa kannattaa olla varuillaan, mutta tässä kohtaa näkemysero on niin selkeä, että Bet365 tarjoama 1,72 kerroin Floridan +1,5 tasoitukselle on iskettävä maxbetillä sisään!

10 euroa pelirahaa