CoD la 12.03. klo 23:30

London Royal Ravens - LA Thieves

London laittaa Thievesin tiukille!

London Royal Ravensin ja LA Thievesin välinen matsi ei tule jättämään ketään kylmäksi! London on ollut kauden suurimpia yllättäjiä ja Thieves puolestaan on väläytellyt ajoittain otteita, joiden perusteella menestystä on lupa odottaa. Kertoimissa Thieves on asetettu aivan liian suureksi suosikiksi, mikä johtuu varmastikin Londonin muuttuneesta kokoonpanosta. Eroa on kuitenkin liioiteltu ja Londonille tarjotut kertoimet saa veden kielelle!

Ensimmäisellä Majorilla London ylsi aina neljän parhaan joukkoon asti, vaikka joukkue ei missään nimessä ollut parhaimmillaan. Gismo ei henkilökohtaisista syistä ollut lähelläkään täyttä pelikuntoa ja siitä johtuen hän on tällä hetkellä sivussa – korvaajaksi löytyi viime kaudella Londonia edustanut PaulEhx. On ihme, että hänelle ei ole löytynyt vakituista paikkaa tälle kaudelle, sillä näyttöjä kyvyistä kuitenkin löytyy. Ensimmäinen matsi kyseisellä nelikolla toi voiton NY Sublinersia vastaan lukemin 3-1.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Thieves oli Majorin aikana loistavassa iskussa, mutta viimeistä niittiä se ei pystynyt iskemään Atlanta FaZen arkkuun ja FaZe nousi lopulta 0-2 tappioasemasta voittoon. Thieves on näyttänyt kykynsä ja parhaimmillaan kyseessä on pelottava vastustaja, mutta se on vielä pitkälti yhden pelimuodon varassa. Hardpoint on noussut Thievesin ehdottomasti parhaaksi pelimuodoksi, mutta sitä se on myös Londonilla. Puolestaan search and destroy on tuottanut yllättävän paljon ongelmia ja controllissa vain Gavutu kulkee.

Karttojen osalta suurta etua on vaikea antaa kumpaankaan suuntaan. Gavutu on ollut Thievesille erittäin vahva, mutta myös London on tykännyt pelata kyseistä karttaa ja vieläpä varsin hyvällä menestyksellä. Londonin vahvoihin esityksiin nähden kertoimet on asetettu aivan liian jyrkästi Thievesin suuntaan ja siispä +1,5 tasoitukselle tarjottu 2,10 kerroin maistuu paremmin kuin hyvin. Aivan maxeja ei passaa iskeä, sillä nyt luvassa on ensimmäinen kova haaste PaulEhx:n kanssa, mutta näkemysero on silti suuri.

10 euroa pelirahaa