CoD su 26.02. klo 22:00

London Royal Ravens - Los Angeles Guerrillas

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Guerrillasin vahvuudet on kadonnut! Pystyykö London vihdoin kääntämään pienet marginaalit edukseen?

Sunnuntain avausottelussa London Royal Ravens kohtaa Los Angeles Guerrillasin. Kumpikin joukkueista kuuluu tällä hetkellä sarjan häntäpäähän eikä suurta etua ole tarjolla kumpaankaan suuntaan, mutta Uhmapelaajien arvioissa London on kaksikosta aavistuksen vahvempi. Vaikka molemmat joukkueet hävisi viikonlopun ensimmäisen ottelun tylysti 0-3, oli Londonin esityksessä paljon enemmän positiivisia piirteitä.

Londonin kausi on ollut vaikea ja taas tuli takkiin, kun Atlanta FaZe vei voiton puhtaasti lukemin 3-0. Vaikka lukemat FaZea vastaan kuulostaa pahalta, oli ottelu itseasiassa Londonin kannalta jopa positiivinen yllätys. Se onnistui jokaisessa kartassa laittamaan tämän hetken ykkösjengin äärimmäisen tiukille ja toisena päivänä matsi olisi voinut kääntyä myös Londonin suuntaan. Ennen kaikkea search and destroyssa London laittoi FaZen ahtaalle sen yhdessä parhaista kartoista, mutta viimeisellä kierroksella London valitettavasti onnistui häviämään 3vs1 tilanteessa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Guerrillas aloitti erittäin pirteästi sen jälkeen, kun kolmikko Exceed, JoeDeceives ja Assault liittyivät Arcitysin seuraan, mutta sittemmin matka on ollut pitkälti alamäkeä. Hetken aikaa Guerrillas näytti jopa yhdeltä sarjan parhaista joukkueista hardpointissa, mutta viime aikoina tulokset on ollut heikkoja. Control ei ole tahtonut lähteä käyntiin missään vaiheessa, joten parhaaksi pelimuodoksi on jäänyt search and destroy, mutta siinäkin Guerrillas on parhaimmillaan noin sarjan keskikastia. Viimeisin ottelu Boston Breachia vastaan oli lopulta täysin yksipuolinen Bostonin eduksi.

Breaking Point

@GGBreakingPoint
[CDL Major 3 Qualifiers - Week 2]

@LAGuerrillas 0 - 3 @BostonBreach

Boston finish the day with a sweep over LAG!

Tällä hetkellä parhaat vedot löytyy Londonin kautta. Lapulle poimitaan Londonin lopullista voittoa, jolle tarjoillaan 1,95 kerrointa. Guerrillasilta on nähty aikaisemmin kaudella lupaavia otteita, mutta tällä hetkellä ohipelejä tulee liian usein. Jos London onnistuu pelaamaan samalla tasolla mitä FaZea vastaan, pitäisi Guerrillasin kaatua leikitellen.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Lopullinen voittaja – London Royal Ravens kertoimella 1,95.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1,95 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.