pe 11.06. klo 22:00

London Royal Ravens - New York Subliners

Perustasoero on valtava, mutta Londonilla on selvä iskunpaikka!

Illan katseet on monien osalta varmasti jalkapallon parissa, mutta siinä ohella on myös tarjolla esportsin ystäville mukavaa pelattavaa, kun London Royal Ravens ja New York Subliners ottavat yhteen. Joukkueiden ero on ollut kuin yöllä ja päivällä, mutta suurena altavastaajana otteluun lähtevältä Londonilta löytyy paikka iskeä.

Londonin kausi on ollut surkea, sillä tulosta ei ole tullut ja se on useaan otteeseen joutunut vaihtamaan pelaajistoa milloin mistäkin syystä. Jonkin aikaa sitten peli alkoi hiljalleen mennä eteenpäin, mutta siitä huolimatta joukkue päätti pudottaa hyvin toimineen SMG duon Zaptiusin ja Zedin ja heidän tilalleen tuli uutena pelaajana Afro ja aiemmin kaudella henkilökohtaisista syistä vetäytynyt Alexx. Toistaiseksi peli ei ole lähtenyt rullaamaan uudella nelikolla, mutta tosin vastustajat on ollut äärimmäisen kovia. Dallas Empireä vastaan voitto jäi yhdestä kartasta kiinni ja Florida Mutineersia ja Toronto Ultraa vastaan tuli tylyt 0-3 tappiot.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Subliners on uudella nelikolla noussut tämän hetken top3 joukkeuiden joukkoon ja viimeisimmällä Majorilla se oli jo lähellä voittoa, mutta finaalissa tappio tuli Atlanta FaZea vastaan. Neljännellä Stagella voitot on tullut kaikista kolmesta ottelusta, mutta kahdessa viimeisimmässä Florida ja Dallas onnistui viemään ottelun aina viidenteen karttaan asti. Joukkueesta löytyy valtavasti yksilötaitoa, mutta sen lisäksi etenkin Claysterin pelin sisäinen johtaminen on tehnyt Sublinersista äärimmäisen vaarallisen joukkueen. Hardpointissa Subliners on ollut Hydran tultua sarjan paras ja search and destroy on mennyt eteenpäin.

Vaikka tasoero on erittäin selvä, on Londonilla yksi ässä hihassa. Control pelataan kolmantena karttana ja kokonaiskuvassa se on ollut Londonin vahvin ja samalla myös Sublinersin heikoin pelimuoto. Sublinersin parempi yksilötaito ja yhteispeli yhdistettynä Londonin uuteen rosteriin hieman tasoittaa prosentteja, mutta siitä huolimatta markkina nojaa liikaa joukkueiden perustasoeroon. Rohkeimmilla arvioilla Londonin voi asettaa jopa ennakkosuosikiksi kyseiseen pelimuotoon.

London on pelannut hyvin Checkmatessa ja Garrissonissa, mutta puolestaan Raidin se on jättänyt alkukauden jälkeen täysin pelaamatta. Subliners puolestaan on pelannut kaikkia karttoja, mutta oikeastaan mikään ei ole toiminut ja yhdeksästä edellisestä controllista se on voittanut ainoastaan kaksi, molemmat Garrissonissa. Garrisson varmasti sopii molemmille joukkueille. Pelivalinnan osalta päästään panostamaan maksimipanostuksen verran Londonin puolesta kolmanteen karttaan +1,5 tasoituksella. Garrisson on erittäin puolustusvoittoinen kartta, joten todella usein ratkaisua haetaan viidennen kierroksen avulla. Myös lopullinen voitto kolmanteen karttaan on loistava valinta, mutta Sublinersin tulivoimasta johtuen lapulle voi hyvillä mielin ottaa hieman useammin osuvaa kohdetta. On hyvä muistaa, että maksimipanostuksesta huolimatta sen ei tulisi ylittää korkeimmillaankaan 2-3% pelikassasta!

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %