CS ti 18.01. klo 13:00

LookingForOrg - Wisla Krakow

Wisla Krakow surkeassa vireessä – vastassa mielenkiintoinen nippu

Tiistai on toivoa täynnä varsinkin Counter Striken osalta, kun ottaa huomioon, millaisella ryminällä viikko aloitettiin. Samalla formilla yritetään jatkaa etenkin Pinnacle Winter Seriesin parissa, jonka klo: 13:00 alkavassa paras kolmesta -formaatilla pelattavassa ottelussa puolalaisjoukkue Wisla Krakow saa vastaansa australialaisjoukkue LookingForOrg:n.

Aussijoukkueessa vaikuttaa neljä australialaispelaajaa, joiden sekaan on tuoreeltaan heitetty liettualaispelaaja Rokas “EspiranTo” Milasauskas. EspiranTo täydentää joukkuetta rifle-roolissa, josta hänet on tunnettu mm. GORILLAZ:n, CR4ZY:n sekä c0ntactin riveistä. EspiranTo:n lisäksi joukkueessa vaikuttaa jo tunnetuksi tulleet Jared “HaZR” O’Bree sekä Euan “sterling” Moore.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

LookingForOrg on pelannut mainioin tuloksin viime aikoina. Joukkue on dominoinut australiassa täysin suvereenisti, ja nyt joukkue on ilmeisesti euroopan kiertueella yrittämässä “breikata”.

Ensimmäinen ottelu eurooppalaista joukkuetta vastaan ei ollut menestys, sillä takkiin tuli Unique -nimistä kazakstanilaisjoukkuetta vastaan. Unique on kuitenkin reilusti tasokkaampi, kuin puolalaisjoukkue Wisla Krakow, ja ottaen huomioon, että aussijoukkue sai taisteltua kolmen kartan ottelun Uniquea vastaan, on joukkueen osakkeet ostettava Wisla Krakowia vastaan.

LookingForOrg omistaa vahvan karttavalikoiman, jonka avulla suorastaan surkeasti ei-puolalaisjoukkueita vastaan pelannut Wisla Krakow voi olla päivän ottelussa hyvinkin ahtaalla.

10 euroa pelirahaa