NHL pe 10.12. klo 05:30

Los Angeles Kings - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Bonukset haltuun ja rahat Dallasin voitolle!

Vedonlyöjä herätys! Nyt on poikkeuksellisen makea pelipaikka tarjolla NHL:n puolella. Los Angeles Kings kohtaa ensi yönä tulikuuman Dallas Starsin. Kertoimissa otteluparia pidetään melkein tasavahvana, vaikka tasoero joukkueiden välillä on valtava. Ymmärrämme joitain syitä, miksi Dallasin kerroin on koholla, mutta silti kyseessä on poikkeuksellinen ylilyönti. Nyt Dallasin voitto lapulle ja panos kuntoon!

Kingsin ainoaksi eduksi voi laskea levon. Dallas pelasi viime yönä kuluttavan ottelun Vegas Golden Knightsia vastaan, kun taas Los Angelesin pelaajat ovat saaneet rauhassa vetää happea parin päivän ajan. Sillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä. Kingsin joukkue on lupaava mutta heikko. Viimeisistä kymmenestä matsistaan seura on hävinnyt kahdeksan. Tappioista suurin osa on tullut vieläpä useamman maalin erolla. Jopa kriisiseura Vancouver Canucks onnistui voittamaan Kingsin 4-0.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Dallas lähtee otteluun raskaalla jalalla, eikä viime yön matsi Vegasia vastaan ollut joukkueen ehjin suoritus. Stars purjehti alussa mukavaan johtoon, mutta ylimielisyys kostautui. Dallasin löysäillessä Vegas nappasi pelinhallinnan ja nousi lopulta 5-4 voittoon. Ennen tappiota Dallas viiletti komeassa seitsemän matsin voittoputkessa. Dallasin puolustus- ja maalivahtipeli on viime aikoina ollut NHL:n eliittiä. Yksi heikko ilta ei tätä tosiasiaa muuta. Hyvä uutinen on se, että ensi yönä torjuntavastuussa on todennäköisesti Jake Oettinger, joka on ollut maalivahdeista vahvempi. Hänen kauden torjuntaprosenttinsa on 95,1.

Parhaan kertoimen vedolle saa Coolbetiltä. Eikö yhtiö ole tuttu ja pelitili puuttuu? Se on hyvä! Nyt nimittäin kymmenen euron talletuksella saa 50 euron pelikassan. Laittamalla kymmenen euroa ja bonusrahat Dallasin voitolle, voi tehdä yli 100 euron tilin. Vetoa tiskiin ja joululahjarahat tilille!