to 30.05. klo 05:45

Los Angeles FC - Minnesota

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lod loistaa, mutta Pukki on pysynyt pimennossa – pystyykö Minnesota laittamaan vastaan LAFC:n vieraana?

Tulevana yönä on luvassa MLS:n puolella täysi kierros ja katseet käännetään aamuyön kohtaamiseen Los Angeles FC:n ja Minnesotan välillä. Joukkueet kohtasivat 17.3. ja tuolloin Minnesota vei kotiottelunsa lukemin 2-0. LAFC on kuitenkin peliesitysten osalta ollut yksi sarjan parhaista joukkueista ja kun tähän lisätään MLS:n varsin suuri kotietu, olisi Minnesotalle jo yksi piste erittäin hyvä suoritus.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

LAFC kuuluu sarjan parhaimmistoon ja kotiviheriöllä myös tulokset on ollut sen mukaisia. Seitsemän kotiottelun saldona on 17 pistettä komealla maalierolla 17-6. Puolustus on hyvällä tasolla, mutta ennen kaikkea hyökkäyskalusto on se, jolla isännät usein tekee eron vastustajaansa. Kokonaisuudessa maaleja on kasassa 25, mutta maaliodottamien mukaan saldo voisi olla vieläkin suurempi. Poissaoloista on pientä miinusta annettava, sillä Eduard Atuesta on pelikiellossa ja Ilie Sanchezin pelikunto on epävarma.

LAFC

@LAFC
Polish Power 💪

Mateusz Bogusz with the spectacular strike to give us the lead 🎯

#ATLvLAFC 1-0

Minnesota on niin ikään päässyt hyvään vireeseen, kun kuudesta edellisestä ottelusta on irronnut neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Pisteitä on tullut esityksiin nähden hieman odotettua enemmän, mutta toisaalta vain 1-2 lukemiin päättynyt voitto Atlanta Unitedia vastaan oli ottelu jossa Minnesota oli maaliodottamien valossa selvästi vastustajaa heikompi. Yksilötasolla Teemu Pukin kausi on ollut toistaiseksi pettymys – saldona on vain kaksi maalia ja Pukki on hiljattain jäänyt vaihtopelaajan rooliin. Sen sijaan Robin Lod on ollut joukkueen parhaita pelaajia ja taso on ollut loistava ihan koko sarjan mittapuulla.

Minnesota United FC

@MNUFC
A point apiece.

#COLvMIN | #MNUFC

Ero sarjataulukossa ei ole suuri, mutta se on sitä kentällä. Uhmapelaajien rankingeissa LAFC kuuluu aivan sarjan kirkkaimpaan kärkeen, kun Minnesota puolestaan jää hyvin tasaisen keskikastin tuntumaan. Alustavasti poissaoloista tulee pieni miinus isännille, mutta silti vähintään kahden maalin kotivoitolle(-1,5) tarjotut kertoimet kelpaa peleille.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Tasoitus – Los Angeles FC -1,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.