MLS su 26.06. klo 22:00

Los Angeles FC - New York Red Bulls

Superhankinnat Gareth Bale sekä Giorgio Chiellini debytoinevat Atlantin toisella puolella sunnuntaina

Kaliforniassa Los Angeles FC saa Suomen aikaan sunnuntaina vieraaksi härkälauman New Yorkista. Vierailla on ollut vahva lähtö kauteen, mutta ei kuitenkaan aivan yhtä loistokas kuin koko läntistä konferenssia johtavalla kotijoukkueella. Newyorkilaiset ovat napsineet voitot parissa edellisessä ottelussaan, mutta tällä kertaa vastustaja voi olla kotikentällään liikaa.

Los Angeles FC on mättänyt 15 ottelussa peräti 30 maalia, eikä omissa ole kolissut kuin noin kerran per ottelu -keskiarvolla. Keskimäärin yksi päästetty maali on MLS:n keskivertoon nähden erinomainen suoritus. Ennestäänkin vahvassa alakerrassa debytoinee sunnuntai-illan ottelussa tuore huippuvahvistus. Giorgio Chiellinin pelilupa- ja sopimusasiat alkavat olla kunnossa ja entinen Juventus-konkari päässee heti hyppäämään syvään päätyyn. Toinenkaan tuore hankinta Gareth Bale ei paljoa esittelyjä kaipaa ja myös Wales-tähden debyyttiä odotellaan kuumeisesti. Kova kaksikko pukee erittäin todennäköisesti LAFC:n paidat päälleen jo sunnuntaina.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

See you soon, Los Angeles. 👊 @LAFC @LAFC3252 pic.twitter.com/GVP8WVWLPe

Isäntien ainoat varmat poissaolijat ovat Julian Gaines sekä Erik Duenas. Vierailla on niin ikään puutteita. Puolustajat Andres Reyes sekä Lucas Monzon ovat toki olleet sivussa jo pitkään, mutta näitäkään ei ole syytä sivuuttaa. Punaisten härkien puolustus kalpenee entisestään Chiellinin mukaantulon myötä vahvistuneisiin isäntiin rinnastettaessa melko selvästi.

Kun huomioidaan vielä kotietu, joka on paahtavien olosuhteiden ansiosta melkoinen, on isäntä tässä matsissa vahvoilla. Lisäksi tuoreet hankinnat piristävät takuulla menoa entisestään. Kotivoitto maistuu tällä kertaa pelivalintana ja sille saadaan jopa ihan kiitettävä kerroin Sportazalla. Avaa pelitili tästä ja saat 100% talletusbonuksen, erittäin kilpailukykyiset kertsit suhteessa perinteisiin vedonvälittäjiin sekä muita hulppeita etuja.

10 euroa pelirahaa