MLS ma 21.03. klo 04:00

Los Angeles FC - Vancouver

Carlos Vela on LA:n ihmemies!

Uusi viikko on tuskin alussa, kun Amerikan länsirannikolla pelataan futista. Los Angeles FC on aloittanut MLS-kautensa todella vahvasti, kun Vancouver Whitecapsilla on vaikeuksia päästä kunnolla liikkeelle. Joukkueen kolmen ensimmäisen ottelun lopputulemat ja maalierot ovat kuin peilikuvat toisistaan.

Los Angelesin ihmemies on meksikolainen Carlos Vela, joka niittasi hattutempun heti kauden avausmatsissa Colorado Rapidsia vastaan. Terveenä ollessaan Vela vie LA:n nextille levelille – vaaraa huokuva maaliahne hyökkääjä on paha pidettävä kelle tahansa. Los Angelesilla on takanaan kova putki kotiotteluissa – joukkue on tehnyt maalin 27 perättäisessä kotiottelussa, ja viimeinen maaliton kotiottelu oli yli puolitoista vuotta sitten.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Whitecaps ei ole niin huono joukkue kuin ensimmäiset tulokset näyttävät. Joukkue on taitava, nopea ja kookas, mutta italialaiskoutsi Vanni Sartini ei ole vielä saanut pelisysteemiään toimimaan. Molemmilla joukkueilla on muutama loukkaantuminen, mutta tämä ei liikauta merkittävästi voimasuhteita.

Kunnossa olevan Velan kanssa Losin tehot ovat toista luokkaa, ja isännät lähtevät händärillä kuitille. Kahden maalin voitto tarvitaan, ja kertoimeen nähden tämän toteutuminen ei ole kaukaa haettua.

10 euroa pelirahaa