MLS ti 05.07. klo 05:30

Los Angeles Galaxy - CF Montreal

Los Angeles Galaxy ei täysin vakuuta! Yllättääkö Montreal taas vieraissa?

Major League Soccer tarjoilee tiistaiyölle huippukohtaamisen, kun vahvassa lennossa alkukaudella ollut Montreal vierailee Los Angeles Galaxyn kotistadionilla. Isäntä kärsi edellisessä kamppailussaan tappion Minnesotaa vastaan, mutta vieraiden meno on jatkunut tuloksellisesti vahvana. Edellisessä matsissaan joukkue kaatoi vieraissa Seattle Soundersin.

Galaxylla on pieniä poissaolohuolia, kun sekä Douglas Costa että Kevin Cabral ovat pelikiellossa. Toisaalta Jorge Villafana puuttuu edelleen isäntien kokoonpanosta polvivamman vuoksi ja Chase Gasper jatkaa niin ikään sairastuvalla. Vieraiden osalta tilanne on parempi, kun ainoastaan pitkäaikaisloukkaantuneet norjalaissentteri Bjørn Johnsen sekä Thomas Giraldo ovat poissa. Djordje Mihailovic saattaa olla edelleen sivussa ja maalipyssyn puuttuminen olisi tietenkin kova takaisku. Myös kesän maaottelutauko USA:n paidassa jäi mieheltä väliin nilkkavamman vuoksi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Kotietu on tietysti merkittävä ja kalifornialaisittain se on MLS:ssä perinteisesti mielletty suureksi tekijäksi. Viimeaikaiset tulokset ovat kuitenkin olleet vieraiden näkökulmasta huomattavasti parempia ja joukkue on ollut etenkin hyökkäyspäässä todella vahva alkukaudella. Vastuu on jakautunut laajalle, kun vaihtopelaajana huippumaalintekijäksi noussut Dejan Joveljic on iskenyt viidesti, Hondurasin maajoukkuemies Romell Quioto kuudesti ja paras maalintekijä Mihailovic seitsemään otteeseen. Jälkimmäinen lienee toki edelleen sivussa, mutta viime aikoina ratkaisijoita on löytynyt siitä huolimatta.

Helppoa voittoa ei Galaxylle missään tapauksessa ole tiedossa ja kerroinasettelu houkuttelee hieman metsästämään rahaa vieraiden kautta. Kun laitetaan tasoituksella Montreal +0,5 lapulle, betsi osuu sekä vierasvoitolla että tasurilla, mikä tuntuu oikein hyvälle optiolle. Avaa tästä pelitili Sportazalle, iske tämä kohde kupongille ja ota massit himaan!

10 euroa pelirahaa