MLS to 30.06. klo 05:30

Los Angeles Galaxy - Minnesota United

Neljän ottelun tappioputkesta huolimatta betsataan vieraita! Konttaako Los Angeles Galaxy jälleen?

Los Angeles Galaxy on päässyt nauttimaan astetta pidemmästä lepovuorosta, kun se pelasi viimeksi viikko sitten US Open Cupin merkeissä. Puolivälierässä tuli tukkaan Sacramentoa vastaan. Joukkue pelasi toistaiseksi ainoassa MLS-ottelussaan kesätauon jälkeen Portland Timbersiä vastaan tasapelin, eikä isäntien leirissä voida olla tyytyväisiä viimeaikaisiin tuloksiin. Minnesota pelasi viimeksi viikonloppuna ja pidensi tappioputkensa jo neljän ottelun mittaiseksi.

Kummankin joukkueen formi on ollut jokseenkin hakusessa viime aikoina. Kotijoukkueen osalta pelitauon jälkeinen viikon tauko herättää isoja kysymyksiä. Ensin joukkue oli pelaamatta kolmisen viikkoa, sitten pelasi yhden matsin ja taas on ollut taukoa. Galaxyn pelituntuma ei voi olla paras mahdollinen ja yllättävän suureksi ennakkosuokiksi se on jälleen kerran ammuttu. Toki Minnesota on pelannut niin ikään heikosti, mutta vierailla sentään on alla jo kaksi säännöllisemmin pelattua MLS-matsia pitkän tauon jälkeen.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Molempien otteluissa on syntynyt verrattain melko vähän maaleja ja etenkin isntien osalta meno on ollut todella kuivaa suhteessa odotuksiin. Joukkue on onnistunut ainoastaan hieman yli maali per -ottelu keskiarvolla 15 pelaamassaan ottelussa. Cupista tuli lähtö edellisessä ottelussa, minkä lisäksi paluukamppailu Portlandia vastaan jätti kosolti toivomisen varaa. Jorge Villafana, Douglas Costa, Sacha Klijestan sekä Adam Saldana ovat loukkaantumisten takia sivussa.

Vierailla ei ole uusia poissaoloja ja merkittävimpiä nimiä sairaslistalla ovat tällä hetkellä Romain Metanire, Patrick Weah sekä Hassani Dotson. Tauon jälkeen vierailija on saanut pallon kahdesti reppuun, mutta sekä New Englandia että Miamia vastaan on tullut 2–1-tappiot. Tappioputkesta huolimatta varhain torstaiaamuna Suomen aikaa pelattavaan kamppailuun eniten kiinnostavat vierasmerkkiset betsit.

Isännän tauko toisen moisen perään ei varmasti vaikuta ainakaan positiivisesti. Joukkueella on ollut isoja vaikeuksia erityisesti hyökkäyspäässä, eikä Minnesota ihan onneton vastustaja ole. Vierasvoitto ei yllättäisi, mutta pelivalinnaksi napataan kuitenkin hienoinen tasoitus Minnesota (+0,5). Avaa pelitili Sportazalle tästä ja iske betsi sisään – se osuu sekä tasapelillä että vierasvoitolla.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa